Vicepreşedintele PSD Alba Victor Negrescu noul consilier al ministrului Energiei

14 februarie 2013 13:570 comments

După ce lucrurile au început să se aşeze în guvernul Ponta după alegerile parlamentare, social democraţii din Alba încep déjà să aibă reprezentanţi în unele ministere. Primul reprezentant al PSD Albanegrescu site la București este vicepreședintele PSD Alba, Victor Negrescu. Acesta este noul consilier al ministrului Energiei, Constantin Niță.
Prezent în conferința de presă a PSD Alba, Negrescu a punctat care vor fi atribuțiile sale în respectivul minister precum și proiectele județene pentru care va face lobby la capitală: “Atribuțiile mele în acest minister se referă la mai multe proiecte printre care inclusiv cele energetice legate de județul Alba. Avem la nivelul acestui județ mai multe puncte extrem de importante pentru acest domeniu printre care Cuprumin, Roșia Montană, Hidroelectrica, Electrica deci este un domeniu foarte important pentru județul Alba….îmi propun ca tot ceea ce există la nivelul județului Alba ca și exploatații minerale sau resurse naturale să aducă beneficii comunităților locale…un exemplu elocvent este Cuprumin unde avem la nivelul administrației locale o dorință ca această companie să servească mai mult intereselor locale și este un lucru pe care eu voi căuta să îl promovez. Este important să ieșim din retorica aceea că este important să facem de toate, să rezolvăm orice și de fapt nu rezolvăm nimic. Mie personal nu îmi place retorica aceasta și eu sper ca la nivelul Ministerului Energiei ceea ce am spus astăzi să se transforme ușor în rezultate concrete” a explicat Victor Negrescu.
Prezent la conferinţa de presă, deputatul PSD Ioan Dîrzu a spus că Negrescu nu va fi singurul social-democrat din Alba pentru care s-au făcut propuneri la București în vederea ocupării unor funcții în ministere. Acesta a explicat că, în funcție de necesitățile care există acolo și de domeniile căutate, 4 sau 5 persoane din Alba au fost promovate de la județ pentru astfel de posture, fără a da nume dar în mod cert unul dintre ei va fi Ovidiu Jidveian apreşedinte al organizaţiei municipal Alba Iulia a PSD şi cnsilier local la Alba Iulia.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com