Viceprimăriţă penală la Blandiana

7 iunie 2012 14:530 comments

Cine îşi mai aduce aminte de promisiunile senatorului Pereş? Credeţi sau nu, dar oamenii din Blandiana încă mai sperau ca tot ceea ce le-a spus vicepreşedintele Senatului României, marcat membru PD-L, să se adeverească în ultimii patru ani, adică să li se asfalteze şi lor strada principală, până la biserică. Nu numai că promisiunile fiului fostului membru al aparatului securist nu s-au adeverit, dar acum viceprimăriţa satului încalcă legea ca în codru…
Împotriva doamnei Mirela Ţendea există plângeri penale, depuse de cetăţenii comunei Blandiana, pentru comportament cu totul abuziv. Astfel, această doamnă şi-a acuzat pe nedrept unii concetăţeni că i-au rupt afişele, ba chiar a intrat cu forţa în casele altora, pentru a-i acuza de diverse fantasmagorii electorale. Este de neconceput cât timp poate această doamnă să-şi facă de cap în comună, fiind susţinută făţiş de actuala conducere a PD-L Alba. Culmea este că, în a doua zi de Rusalii, dânsa a organizat o paranghelie electorală, la care a chemat suflarea satului. Cum nu toţi cetăţenii au dat curs chemării, doamna viceprimar a găsit de cuviinţă să-i încredinţeze unui cetăţean din Acmariu, ”bine afumat”, să conducă pe drumurile publice, fără a poseda permis, un tractor neînmatriculat în circulaţie. Cel puţin cetăţenii transportaţi în acest mod au ajuns teferi la locul bairamului, unde li s-a oferit mită electorală, de mâncare şi de băut, sub promisiunea acordării de voturi pentru PD-L.
Dacă aşa înţeleg mai marii PD-L să-şi strângă susţinători nici nu ne mai mirăm că ţara a ajuns în starea în care este. Duminică, acest comportament va fi cu siguranţă sancţionat, de toţi oamenii oneşti din Blandiana. Între timp, ne întrebăm dacă soţul distinsei viceprimăriţe, în calitatea sa de agent de Poliţie, i-o fi dresat Proces Verbal pentru infracţiunile comise… (O.B.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com