VIDEO. Ion Dumitrel: USL vrea să-şi asume politic investiţia grupului german Daimler la Sebeş

26 aprilie 2013 15:530 comments

295702-mercedes-daimler-sebes-copyDupă cum s-a anunţat această săptămână grupul german Daimler va investi peste 280 milioane euro în România pentru extinderea producţiei de cutii de viteze, destinate Mercedes-Benz, la subsidiara locală Star Transmission din Sebeş, judeţul Alba.

Această mare investiţie a grupului german a ajuns în atenţia politicienilor, iar în cadrul unei conferinţe de presă a PDL, preşedintele CJ, Ion Dumitrel a declarat că nemţii au venit la Sebeş deoarece au avut un partener de nădejde în administraţia judeţeană, care a rezolvat problemele din infrastructură şi canalizarea alimentară cu apă. Ion Dumitrel susţine că meritele investiţiei sunt ale Consiliului Judeţean Alba şi că premierul Ponta şi ministrul Şova nu au nimic de-a face cu investiţia, dar încearcă să primească laude.

“Nu ştiu de ce vine un secretar de stat la Sebeş, nu ştiu cu ce ne poate ajuta însă ştiu că vor să îşi asume politic că a făcut USL-ul. Această investiţie se pune la cale de pe timpul guvernul Boc, Ungureanu şi de-a lungul timpului. Angajamentul care le-am luat faţă de investitor o parte sau rezolvat şi o parte vor continua în perioada următoare. Să nu amestece politica cu oamenii care nu au avut niciun merit în dezvoltarea acestei afaceri, de la Ponta până la acest domn Şova care nu ştie probabil unde este Sebeş sau Cugir. Nici nu ştiu dacă ştie că investiţia a fost la Sebeş sau la Cugir.” a declarat prim vicepreşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com