Vin cu o nouă viziune asupra dezvoltării municipiului Alba Iulia

10 mai 2012 16:000 comments

Întotdeauna într-o bătălie electorală trebuie să gândeşti dincolo de ceea ce înseamnă momentul alegerilor. Cetăţenii municipiului aşteaptă de la primar, de la reprezentanţii administraţiei lucruri concrete. Au aşteptări mari în ce priveşte rezolvarea problemelor cu care ei se confruntă. Pe de o parte trebuie să le cunoşti cât mai bine, pe de altă parte trebuie să depui toate eforturile pentru a le rezolva. Este greu într-adevăr. Niciodată nu o să poţi mulţumi pe toată lumea, dar asta nu înseamnă să nu încerci să faci cât de mult se poate.
Călin Potor vine cu o nouă viziune asupra dezvoltării oraşului, prin investiţii importante şi crearea de locuri de muncă. Avem nevoie de o gândire strategică şi de o viziune modernă de dezvoltare a oraşului. De ce? Pentru că trăim într-un municipiu reşedinţă de judeţ caracterizat prin lipsa locurilor de muncă. Anul trecut în Alba Iulia nu au existat mari investiţii. 2011 a însemnat ZERO locuri de muncă noi. Avem mii de şomeri, populaţia municipiului a scăzut, potrivit ultimului rencensământ cu aproximativ 10.000 de persoane, tocmai din cauza faptului că nu au o perspectivă în Alba Iulia. Oamenii nu au locuri de muncă, tinerii preferă ca la finalizarea studiilor să rămână în oraşe care le oferă oportunităţi de angajare, astfel că peste câţiva ani vom avea un oraş subdezvoltat, cu o populaţie îmbătrânită. Tocmai asta ne dorim să facem: să readucem viaţa economică în Alba Iulia pentru a oferi o şansă reală de dezvoltare.
Încă ceva. Nu Călin Potor va aduce investiţii. Nu Călin Potor va crea locuri de muncă. Echipa de profesionişti ai USL, care lucrează împreună cu candidatul Călin Potor va face toate aceste lucruri. Trebuie ca oamenii să înţeleagă că un om, cât de bine pregătit ar fi el şi indiferent de experienţa pe care o are, nu poate reuşi singur. Mai ales într-o acţiunea de revitalizare a economiei oraşului nostru. ÎMPREUNĂ cu echipa POATE. Din punctul meu de vedere acesta este secretul reuşitei. Munca în echipă. La care se adaugă seriozitatea şi multă, foarte multă muncă.
Eu nu fac promisiuni deşarte. Pot să le spun oamenilor că voi fi în continuare la fel de sincer cum am fost şi până acum şi că mă voi precupa în continuare de bunăstarea lor. Călin Potor este un albaiulian care i-a respectat întotdeauna pe locuitorii municipiului şi care le-a ascultat doleanţele. Indiferent de poziţia pe care a ocupat-o, de director, de viceprimar, de parlamentar, principala lui preocupare a fost aceea de a servi interesul cetăţeanului. Este tot mai evident dezinteresul actualei administraţii locale pentru rezolvarea problemelor oamenilor şi asigurarea unor condiţii de trai decente. Alba Iulia trebuie condusă de oameni serioşi, capabili şi preocupaţi de dezvoltarea oraşului şi de crearea unor condiţii decente de viaţă. Echipa USL este singura alternativă la dezastrul promovat de actuala conducere a municipiului.
Îmi doresc să avem parte în această campanie electorală de o competiţie fair play, caracterizată prin dialog, dezbateri serioase şi argumente. Pentru că în final cetăţenii sunt cei care vor avea de câşStigat.
CĂLIN POTOR,
Candidatul USL la Primăria Alba Iulia

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com