Voicu se teme că albaiulienii nu îi vor mai da salariul nesimțit de 20.000 lei

24 iunie 2020 16:590 comments

A-l auzi pe Paul Voicu vorbind despre reducerea taxelor și impozitelor, este exact cum l-aș asculta pe Ceaușescu promițând încă 100 de lei la salariu. Știți și voi ce a urmat… După ce le-a interzis angajaților din Primărie să mă contacteze, după ce a încălcat în mod deliberat legea obstrucționând un consilier local să își exercite mandatul, după ce mi-a furat o propunere legislativă pentru a face din ea o mare cacealma, pseudo-liberalul Paul Voicu a anunțat astăzi…nimic.

Practic “săracu’ Paul”  propune o reducere de doar 50% ( în loc de 100% cât am cerut eu), care se vor adresa doar câtorva dintre taxele și impozitele locale (pe când eu propun să se adreseze tuturor taxelor și impozitelor luate de către Primăria Alba Iulia). Mai mult, eu am propus atât pentru starea de urgență, cât și pentru starea de alertă, în timp ce viceprimarul cu aere de primar a hotărât de capul lui că vor fi doar câteva derogări și acestea doar pentru o singură lună – pe perioada stării de urgență.

Eu înțeleg și demagogia și frica unui sistem de piloși și îmbuibați. Sau poate că “săracu’ Paul” s-a speriat că dacă face o concesie firmelor și albaiulienilor și vor scădea evident veniturile la bugetul local, atunci i-ar putea scădea și lui salariul de XX-lux de 20.000 de lei….Trist…Cât de trist…

Luni voi propune mai multe amendamente și totodată aștept propunerile tuturor celor afectați de pandemie. Am pornit acest proiect, doresc să merg până în pânzele albe, indiferent de interesele și jocurile de culise ale celor care s-au învățat să ridice mâna la comanda!

Bogdan I.Lazar

 
 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com