Tocăniţă de cartofi cu mazăre

3 aprilie 2013 15:480 comments

tocanitaIngrediente:

1 kg de cartofi

2 cepe

1 ardei gras roşu

2 morcovi

500 g mazăre congelată

3 linguri pasta de roşii

mărar,cimbru,boia de ardei iute,sare şi piper

Mod de preparare reţeta Tocăniţă de cartofi cu mazăre

Tocăm ceapă mărunt şi o călim în ulei încins. Când ceapă capăta o culoare aurie,adăugăm ardeiul şi morcovul tăiat cubuleţe.Lăsăm la călit încă 5 minute,apoi adăugăm mazărea şi cartofii tăiaţi.Presaram puţin cimbru,sare,piper şi boia de ardei iute. Acoperim totul cu apă fiartă şi lăsăm să fiarbă la capac,la foc mic până se înmoaie legumele. Punem la tocăniţă şi pastă de roşii; mai lăsam pe foc 5 minute. Pentru a adăuga o culoare vie preparatului, presaraţi mărar tocat mărunt.   Simplă şi aromată.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com