Lucruri despre care nu ştiai că te menţin sănătos

27 februarie 2013 16:094 comments

Sănătatea ta este un subiect căruia îi acorzi o atenţie sporită şi tocmai de aceea eşti preocupat de ceea ce mănânci, bei şi faci. Este normal având în vedere faptul că dacă sănătatea ta nu este perfectă nu te poţi bucura de ceea ce îţi oferă viaţa. Tocmai de aceea, preocupat fiind de sănătatea ta ai început să renunţi la orice îţi făcea plăcere, dar despre care se spune că nu-ţi fac bine. Iată câteva lucruri despre care ţi s-a spus că îţi fac rău, care însă îţi pot şi îmbunătăţi sănătatea.

Îngheţata este bună pentru sănătatea ta

Îngheţata face parte dintre alimentele cu un indice glicemic scăzut. Ceea ce înseamnă că este un aliment care eliberează încet zahărul şi, prin urmare, este saţios pentru o perioadă lungă de timp. În plus, îngheţata este făcută din lapte care conţine multe vitamine şi nutrienţi esenţiali pentru sănătatea ta.

Sănătatea ta poate beneficia de pe urma stresului

Stresul este, universal, considerat un lucru rău. Însă, ceea ce unii oameni nu ştiu este că puţin stres este benefic pentru sănătatea lor. În doze mici, stresul poate îmbunătăţi sistemul imunitar. În prima etapă a stresului, când corpul se pregăteşte pentru luptă sau fugă, organismul produce cortizol, un hormon care oferă multe beneficii organismului. În plus, stresul poate oferi sentimentul de împlinire când obiectivul a fost atins.

Cofeina este un ajutor bun pentru sănătatea ta

InghetataCafeaua nu doar că are un gust minunat însă este folosită ca stimulent de către doctori. Cafeina conţine un relaxant pentru muşchi care este excelent pentru suferinzii la nivelul bronhiilor. Totodată, cafeua eliberează în sistemul circulator anumiţi acizi graşi care devin o importantă sursă de energie pentru muşchi.

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com