100 de posturi pentru românii care doresc să muncească în Germania

10 septembrie 2012 12:363 comments

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin AJOFM Sibiu, organizează în perioada 9 – 10 octombrie, la Sibiu, o bursă în vederea ocupării unui număr de minim 100 de posturi în domeniul Hotelier – Gastronomie Germania.
Sunt oferite minim 100 de posturi, câte 20 de posturi pentru fiecare din următoarele meserii: personal specializat: bucătari/bucătărese, ospătari, lucrători recepţie; personal auxiliar: ajutor la bucătărie, personal curăţenie cameră. Solicitanţii trebuie să deţină calificare profesională încheiată sau mai mulţi ani de experienţă profesională. Cunoştinţele de limba germană solicitate sunt: nivel minim A2 (cunoştinţe de bază) pentru bucătari/bucătărese; nivel minim B2 (vorbirea limbii germane) pentru ospătari; nivel C2 (utilizarea competentă a limbii germane) pentru lucrător recepţie (întâmpinare oaspeţi); nivel minim A2 (cunoştinţe de bază) pentru personal auxiliar.
Angajarea se face pentru perioada octombrie – aprilie. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână, cu posibilitatea de efectuare de ore suplimentare.
Salariul oferit este de 1.500 – 2.000 EUR brut pentru personal specializat şi 1.200 – 1.500 EUR brut pentru personal auxiliar, conform tarifelor landurilor federale.
Cazarea este pusă la dispoziţie de către angajator (gratuit sau negociabilă).
Întreţinerea este pusă la dispoziţie de către angajator (gratuit sau negociabil) sau pe cont propriu. Locul de desfăşurare este pe întreg teritoriul Germaniei. Relaţii se pot obţine la sediul AJOFM Alba.

Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com