280 de locuri de muncă în Germania pentru români

4 martie 2012 10:355 comments

Românii care doresc să muncească în străinătate pot câştiga salarii între 800 şi 2.000 de euro pe lună dacă sunt selectaţi de angajatorii din Germania care oferă, în această perioadă, 280 de locuri de muncă.
În domeniul agricol sunt oferite 70 de locuri la culesul produselor agricole (sparanghel, căpşuni) şi 150 de locuri pentru vânzarea produselor agricole.
Se caută persoane care posedă experienţă în agricultură, condiţie fizică bună şi cunoştinţe de limba germană. Solicitanţii care vor desfăşura activitatea de cules trebuie să deţină cel puţin cunoştinţe de bază de limba germană iar cei care vor lucra la vânzare trebuie să deţină cunoştinţe extinse, deoarece vor intra în contact cu clienţii.
Salariul oferit este de 800 euro net pe lună după reţinerea asigurărilor sociale, impozit, cazare şi masă. Timpul de lucru este de 40-50 de ore pe săptămână. Angajarea se face pentru perioada aprilie – iunie.
În fast-food-uri, restaurante şi hoteluri se oferă 60 de posturi pentru următoarele meserii: bucătari, cameriste, ospătari, ajutor în bucătărie, ajutor în gastronomia de sistem respectiv (MC Donald’s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria etc.).
Se caută persoane cu calificare profesională încheiată sau experienţă în domeniul gastronomic solicitat. Solicitanţii trebuie să deţină cunoştinţe de limba germană de bază, nivel B1/B2, pentru personalul auxiliar şi cunoştinţe extinse nivel C1/C2 pentru personalul de specialitate. Experienţa profesională constituie un avantaj.
Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie . Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1.200-1.500 euro brut pe lună pentru personalul auxiliar şi 1.500-2.000 de euro brut pe luna pentru personalul de specialitate.
Cazarea este asigurată de către angajator (gratuit sau negociabil). De asemenea, întreţinerea (pe cont propriu sau negociabil) este pusă la dispoziţie de angajator.
Detalii despre aceste locuri de muncă puteţi afla la sediile AJOFM, sau pe site-ul ANOFM la adresa: http://eures.anofm.ro/.
l Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com