398 de locuri au rămas libere la liceele din Alba, în urma repartizării computerizate

15 iulie 2012 14:570 comments

Potrivit datelor centralizate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS), în urma repartizării absolvenţilor de clasa a VIII-a au rămas neocupate, în judeţul Alba, 398 de locuri, iar 4 candidaţi au rămas nerepartizaţi din cauza numărului redus de opţiuni.
Conform ierarhiei alcătuite după ultima medie de admitere, pe primul loc se află Colegiul Naţional ”Horea, Cloşca şi Crişan”, care, la specializarea Ştiinţele Naturii, a avut ultima medie 9,55, la Ştiinţe Sociale – 9.08, la Filologie 8,96 iar la Matematică – Informatică – 8,94.
Pe locul 2 se află Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marţian”, unde, la specializarea Economic, ultima medie de repartizare a fost 8,66, iar pe locul 3 se află Colegiul Naţional ”Inochentie Micu Clain”, cu ultima medie la specializarea Ştiinţele Naturii – 8,36.
Cele mai multe locuri neocupate sunt la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domşa” din Alba Iulia – 41 la specializarea Mecanică, Liceul ”Dr. Lazăr Chirilă” din Baia de Arieş – 35 la specializarea Mecanică şi Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia – 32 la specializarea Construcţii, instalaţii şi lucrări publice.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com