40.000 de euro pentru perfecţionarea angajaţilor Primăriei Alba Iulia

29 februarie 2012 15:250 comments

Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia a aprobat marţi planul de perfecţionare a funcţionarilor publici din cadrul aparatului de specialitate al primarului şi din cadrul serviciilor aflate în subordinea CL pentru anul 2012.
Astfel, 174 de salariaţi din Primărie vor urma cursuri de perfecţionare ale căror costuri estimative sunt de 168.000 de lei (aproximativ 40.000 de euro), bani ce vor fi plătiţi din bugetul local, cu menţiunea că “realizarea planului de perfecţionare va depinde de resursele financiare disponibile ale instituţiei, care vor putea fi alocate pregătirii profesionale a angajaţilor”, după cum se menţionează în raportul de specialitate.
Este vorba despre 34 de persoane cu funcţii de conducere şi 144 de persoane cu funcţii de execuţie care se vor perfecţiona în domeniile: Comunicare şi transparenţă decizională; Dezvoltare personală; Dezvoltare regională durabilă; Drept şi legislaţie comunitară; Gestionarea fondurilor externe; Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor; Management; Politici şi afaceri europene şi Resurse şi servicii publice. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com