47 de catedre întregi au rămas neocupate în Alba

9 septembrie 2012 19:080 comments

În urma etapei de mobilitate a cadrelor didactice, în judeţul Alba au rămas 47 de catedre neocupate. Cele mai multe sunt de învăţători, unde sunt 24 de posturi vacante. Orele rămase libere vor fi scoase la concurs, data urmând a fi stabilită de minister.
Cadrele didactice care au obţinut o notă peste 5, la examenele de titularizare organizate între anii 2010 – 2012, s-au putut înscrie pentru etapa de mobilitate ce a avut loc în perioada 6 – 7 septembrie, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba.
Pentru obţinerea unui post au fost depuse 247 de cereri, din care au fost repartizaţi 186 de profesori. După repartizarea cadrelor didactice, au rămas libere 109 de posturi, dintre care 47 de catedre întregi. Cele mai multe sunt de învăţători, unde au rămas 24 de posturi. De asemenea, au mai rămas neocupate catedre pentru biologie – 7, religie – 6, muzică – 6 sau engleză – 6.
Pentru plata cu ora s-au înscris 106 cadre didactice, din care au fost repartizate 97.
Posturile rămase libere vor fi scoase la concurs, iar în funcţie de decizia Ministerului, acesta se va organiza în unităţile de învăţământ sau la Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com