7 cupluri din Ciugud sărbătorite la aniversarea 50 de ani de căsnicie

18 septembrie 2013 12:110 comments

DSC_0218 (1)Poveştile de viaţă ale părinţilor sau bunicilor noştri nasc în noi sentimente de respect şi uimire. Poate că drumul lor nu a fost mereu lipsit de obstacole, dar au avut puterea să treacă cu dragoste, demnitate şi înţelegere peste provocările pe care viaţa le-a adus în calea lor.
Din respect pentru cuplurile care au reuşit să rămână împreună la bine şi la greu timp de peste jumătate de secol, Primăria comunei Ciugud a organizat și anul acesta cea de-a cincea ediţie a evenimentului Nunta de Aur.
În Sala Căminului cultural din satul Drâmbar al comunei Ciugud, primarul Gheorghe Damian a  înmânat marți diplome de merit familiilor care şi-au sărbătorit anul acesta 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.
„Familia este aşezământ dumnezeiesc şi nucleu de bază al societăţii, iar felul în care aceste cupluri au îmbinat cele două principii pentru a da naştere unora noi este extraordinar. Într-o societate în care conceptul de familie este tot mai abstract, 50 de ani petrecuţi împreună reprezintă cel mai grăitor exemplu oferit generaţiei de astăzi”, declară Gheorghe Damian, primarul comunei.
Cele 7 familii sărbătorite au primit diplome, buchete de flori şi plicuri cu sume de bani, iar înmânarea acestor premii s-a făcutcadrul unei cine festive special pregătită pentru eveniment, unde cuplurile au fost invitate să-şi împărtăşească fiecare secretul longevităţii în doi.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com