A fost inaugurat noul Compartiment de Oftalmologie

8 aprilie 2012 14:370 comments

Vineri, 6 aprilie, la Spitalul Judeţean Alba a fost inaugurat noul Compartiment de Oftalmologie. La deschiderea evenimentului au participat: prefectul Ştefan Bardan, preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, primarul Mircea Hava,vicepreşedintele CJ Alba, Vasile Bumb, directorul DSP Alba, dr. Horea Timiş, managerul spitalului, ec. Nicoleta Coşarcă şi şefi de secţii din spitalul judeţean, personal medical, invitaţi.
Aparatura medicală din Secţia de Oftalmologie, în valoare de 1.041 mii lei, a fost achiziţionată cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba, iar renovările s-au făcut din sponsorizări, aproximativ 1.500 mii lei. Au fost amenajate sălile pentru tratament oftalmologic şi sala pentru intervenţii chirurgicale oftalmologice. Timp de un an, pe parcursul intervenţiilor chirurgicale oftalmologice (care niciodată până acum nu s-au mai făcut în Spitalul Judeţean Alba), va acorda suport un medic oftalmolog din Cluj-Napoca, dr. Tomi Teodor. Până acum, pacienţii din Alba erau trimişi pentru astfel de operaţii la alte spitale din ţară precum Cluj-Napoca, Târgu Mureş etc.
Noul aparat de măsurare a tensiunii intraoculare a fost testat vineri de medicul şef al compartimentului, dr. Tatiana Platon.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com