A început înmatricularea studenţilor în anul I

30 iulie 2012 16:230 comments

În prima sesiune de admitere la Universitatea „1 Decembrie 1918”, au fost depuse 852 de dosare pentru programele de licenţă, respectiv 405 dosare pentru programele de masterat.
Şi în acest an, Dreptul este cea mai căutată specializare, urmată fiind de Informatică, Administrarea Afacerilor şi Economia Comerţului şi Turismului.
Universitatea din Alba Iulia oferă în acest an 1.533 de locuri la licenţă (studenţii în anul I de studiu), din care 594 locuri subvenţionate, precum şi 764 de locuri la masterat.
Candidaţii admişi pe locurile subvenţionate de la bugetul de stat pot fi înmatriculaţi în regim fără taxă numai pe baza originalelor diplomelor de studii (bacalaureat).
Înmatricularea studenţilor la locurile subvenţionate are loc în perioada 30 iulie – 3 august. Urmează apoi, în intervalul 6 august – 10 august şi 13 – 17 august, înmatricularea candidaţilor admişi pe locurile cu taxă.
Până în 3 august, înmatriculările studenţilor au loc la sediul Facultăţii de Teologie (lângă Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”), iar din 3 august se fac doar la sediile facultăţilor (sediul de lângă Parcul Custozza).
Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com