Acţiuni de menţinere a siguranţei civice cu ocazia târgurilor ce au avut loc în Câmpeni şi Vinţu de Jos

14 februarie 2013 11:530 comments

Mierucuri, 13 februarie, poliţiştii din Cîmpeni au acţionat în târgul de animale şi mărfuri ce a avut loc pe raza oraşului, pentru combaterea ilegalităților privind comercializarea bunurilor dar şi pentru asigurarea fluenței traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie. În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 53 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.975 lei.
Între orele 07:00-13:00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean Jandarmi Alba au acţionat pentru menţinerea climatului de siguranţă civică şi prevenirea incidentelor negative, cu ocazia târgului de animale şi mărfuri ce s-a desfășurat pe raza comunei.
Poliţiştii şi jandarmii angrenaţi în acţiune, au verificat 77 de autovehicule şi au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.650 lei. Cu ocazia acţiunii poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi în luna septembrie 2011.
Acesta este C.C, de 28 de ani, din Călan, judeţul Hunedoara, care la data de 12.09.2011, a sustras dintr-un imobil de pe raza comunei Blandiana mai multe scule folosite în construcţii, în valoare totală de 4.000 de lei. Cu ocazia cercetărilor s-a reuşit recuperarea în proporţie de 20% a prejudiciului.
Faţă de C.C. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciului. (D.S.)

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com