Aiud, premiat pentru cel mai bun proiect de servicii sociale din Regiunea Centru

10 mai 2012 15:350 comments

În perioada 3 – 5 mai 2012, Revista Română de Administraţie Publică Locală a organizat, la Bucureşti, Concursul Naţional de Proiecte „Cele bune să se-adune”, ce a avut ca obiectiv identificarea celor mai bune proiecte ale administraţiilor locale, finalizate sau în curs de finalizare, pe secţiunile: Utilităţi Publice, Ordine Publică, Edilitar-Urban, Mediu, Turism, Servicii Sociale, Educaţie, Sănătate, Activităţi Administrative, Cultură/Artă, Sport/Tineret şi Activităţi recreative.
Reprezentanţii fiecărei autorităţi locale şi-au susţinut proiectele, încercând să-i convingă pe membrii juriului de importanţa şi valoarea acestora pentru comunităţile beneficiare. Municipiul Aiud şi primarul Mihai Horaţiu Josan au primit premiul pentru cel mai bun proiect din Regiunea Centru la categoria „Servicii Sociale” pentru „O viaţă mai bună pentru romi”, derulat de Primăria Aiud în parteneriat cu FRDS şi finalizat în 2010.
Proiectul a avut ca obiective îmbunătăţirea condiţiilor de locuire şi igienă pentru comunitatea de romi din strada Păşunii, prin asigurarea apei potabile, precum şi îmbunătăţirea accesului la servicii de sănătate pentru cele 100 de persoane care formează comunitatea ce a constituit publicul ţintă principal al proiectului derulat de autorităţi. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com