Bianca Popa, noul preşedinte al Consiliului Elevilor Teiuş

18 octombrie 2012 12:350 comments

La Liceul Teoretic Teiuş s-au încheiat alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Elevilor. Conform regulamentului, atât preşedintele, cât şi vicepreşedintele, este ales pentru un an sau doi, prin vot secret, de către elevii liceului.
Au fost trei candidate pentru funcţia de preşedinte şi doi candidaţi pentru funcţia de vicepreşedinte. Din cei 204 elevi ai liceului, au fost prezenţi la vot 172: un vot a fost anulat, iar 171 au fost valide.
Iată ce au decis tinerii alegători:
Preşedinte: Bianca Popa, clasa a X-a Real – 82 de voturi. Sloganul ales de Bianca a fost „Rareori reuşim după un plan care nu este al nostru. Aşadar, hai să ne facem planul împreună.”
Vicepreşedinte: Carina Sârbu, clasa a X-a Real – 118 voturi. Sloganul Carinei a fost „Sunt doar un om, dar sunt cineva; nu pot face totul, dar pot face ceva; nu voi refuza să fac acel lucru pe care pot să îl fac” (Helen Keller).
Ceilalţi candidaţi pentru funcţia de preşedinte au obţinut: Alexandra Negru: 53 voturi, Georgiana Corfuţă: 36 voturi, iar pentru funcţia de vicepreşedinte, Dragoş Chitulea: 53 voturi.
Comisia de vot a fost formată din patru membri ai Consiliului Elevilor: trei elevi din liceu (Alexandra Pătrânjan, Luiza Bobăilă, Francisca Cernău), un supraveghetor de la Colegiul Naţional Titu Maiorescu din Aiud (Antonia Groza) şi un cadru didactic (prof. Nicoleta Cîmpean).

Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com