Caracal-capitala ororilor! Macelarita de un posibil criminal in serie!

26 iulie 2019 18:420 comments

Mai dura decat povestile filmelor de groaza, realitatea te infioara cateodata imprevizibil.Un fost mecanic din Caracal, Gheorghe Dinca zis “Popicu” a ucis cu sange rece o tanara de doar 15 ani

Rămășițe umane arse au fost găsite în locuința acestuia din Caracal, percheziționată vineri la șase dimineața, după dispariția a două tinere care au făcut autostopul. Ultima dintre ele, în vârstă de 15 ani, a dispărut miercuri, iar joi a sunat la 112 să spună că este ținută captivă într-o casă. La adresa unde au fost făcute percheziții vineri au fost găsite și bijuterii care, din primele date, aparțin fetei de 15 ani. O altă tânără a fost dată dispărută în urmă cu câteva luni.

Legiștii au confirmat că rămășițele din curtea criminalului din Olt sunt ale unor oameni. Medicii au dat verdictul în urmă cu puțin timp. Se pare că în casa bărbatului au fost găsite patru cadavre.

Antena 3 a prezentat în exclusivitatea imagini din casa groazei, acolo unde polițiștii au descoperit mai multe rămășițe umane. În acest moment, sunt informații potrivit cărora sunt patru cadavre.

Apar noi informații în cazul fetelor dispărute din Caracal. Rămășițele umane au fost găsite în mai multe butoaie metalice, în fântână dar și în frigider.

Surse spun rămășițele provin de la patru persoane.

Inițial se știa că ar fi vorba de două cadavre, însă descoperirile anchetatorilor au arătat că omul are la activ mai multe victime.

UPDATE/Mama Alexandrei Măceşeanu, adolescenta despre care se crede că a fostsechestrată de un bărbat din Caracal, a ajuns vineri-dimineaţă, 26 iulie, la locuinţa suspectului George Dincă, un bărbat de 65 ani care i-ar fi omorât copila în chinuri groaznice. 

Femeia este distrusă de durere şi repetă continuu «Mi-a omorât copilul!», după ce informaţiile că în frigiderul bărbatului s-ar fi găsit mai multe pungi cu carne, iar într-un butoi metalic – oase calcinate au ajuns deja la urechile tuturor.

Iata si mărturia unei foste angajate a bărbatului bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal. „Mi-a spus că îmi dă bani să mă culc cu el. Îi plăceau filmele de groază”

„Mi-a spus că îmi dă o sumă de bani să mă culc cu el, iar când am auzit am plecat acasă. Nu am mai lucrat. Trei luni de zile am lucrat la el, acolo sus. În casă e mizerie. Fierbea la câini, avea câini mulți. Soțul meu i-a făcut un gard înalt. Are un gard de 3-4 metri, din bolțari.

Noi informaţii apar în cazul fetei dispărute dintr-o comună din judeţul Olt, după ce poliţiştii au descins vineri, 26 iulie, la o adresă din Caracal, unde ar fi găsit hainele victimei şi mai multe oase calcinate, relatează Adevărul. 

Surse din rândul anchetatorilor spun că Alexandra Măceşeanu, adolescenta de 15 ani dată dispărută miercuri, 24 iulie, ar fi reuşit să sune joi-seara la 112, dând indicii despre locul în care se află, respectiv în casa unui bărbat în vârstă de 65 ani din Caracal, fost mecanic. Bărbatul locuieşte singur, copiii şi soţia fiind în Italia. Se ocupă se ocupă cu vânzarea diverselor bunuri prin târguri şi niciun moment nu ar fi dat de bănuit că are şi altfel de preocupări.

„Au găsit hainele în casă la el. Îl cunosc de când eram copil, un om respectuos, saluta, ce să vă zic, un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri“, spune sursa, care dă de asemenea o informaţie de o gravitate extremă: fata ar fi sunat aseară la 112 şi ar fi spus unde se află.

„Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». Era un telefon cu botoane, ce se vorbeşte aici. Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum s-a-ntâmplat, au localizat apelul.

După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţă la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie“, a mai spus sursa citată.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com