Cei care vor permisul auto mai trebuie să aştepte

13 februarie 2012 15:110 comments

Având în vedere atenţionările meteorologice emise de Administraţia Naţională de Meteorologie privind condiţiile meteo nefavorabile determinate de ninsori, ger ori viscol, procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere auto, proba practică, a fost suspendată în perioada 13-17 februarie în Alba, prin ordinul prefectului Ştefan Bardan. Candidaţii programaţi să susţină proba practică în perioada 13-17 februarie 2012 vor fi reprogramaţi în cel mai scurt timp posibil, după încetarea condiţiilor meteo nefavorabile.
Ordinul a fost comunicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor, care îl va transmite tuturor cadrelor şi şcolilor de şoferi autorizate din judeţul Alba. De asemenea, ordinul va fi afişat la sediul acestui serviciu, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba (Poliţia Rutieră), fiind postat şi pe site-ul Instituţiei Prefectului.
„Am luat această măsură în vederea bunei desfăşurări a activităţii de examinare a candidaţilor pentru obţinerea permisului de conducere a autovehiculelor. Fac apel şi la înţelegerea şcolilor de şoferi din judeţ de a suspenda temporar cursurile de pregătire practică, pentru că traficul în aceste zile este îngreunat datorită condiţiilor meteo. Bineînţeles, nu este vizată de acest ordin desfăşurarea probelor teoretice, care se vor derula conform programului existent”, a declarat prefectul Ştefan Bardan. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com