Cetatea Alba Carolina, vedeta Târgului de Turism al României

18 martie 2012 11:570 comments

Eforturile locale vizibile de reabilitare şi punere în valoare a Cetăţii Alba Carolina sunt susţinute de o campanie continuă de promovare şi de o prezenţă constantă a Cetăţii la cele mai importante evenimente în materie de turism.
În aceste zile, echipa de implementare a proiectului “Respiră aerul istoriei” din cadrul Primăriei municipiului Alba Iulia se află în plină campanie de promovare a Cetăţii, la Târgul de Turism al României, cel mai important eveniment turistic naţional, desfăşurat între 15 şi 18 martie la Romexpo, în Bucureşti.
Participarea municipalităţii din Alba Iulia la Târgul de Turism al României 2012 este completată fericit de echipa serviciului Turism din Consiliul Judeţean Alba, prezentă de asemenea la târg, pentru a prezenta şi promova atracţiile turistice ale judeţului, cuprinse şi detaliate profesional într-un recent editat ghid turistic al judeţului Alba, o realizare de excepţie, ca grafică şi conţinut, mai mult decât utilă pentru orice turist interesat de zonă.
Târgul de Turism al României este un eveniment organizat în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism – ANAT, cu Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc – FPTR, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC şi Organizaţia Patronală a Turismului Balnear – OPTBR. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com