Ciserom Sebeş a câştigat premiul pentru cel mai promiţător brand

6 martie 2012 15:100 comments

Ciserom SA Sebeş, brandul devenit punct de referinţă în lista tot mai restrânsă a producătorilor de ciorapi din Romania, a dovedit înca o dată că istoria de 85 de ani cu care această societate se poate lăuda, înseamnă nu doar experienţa acumulată ci şi o confirmare a valorii.
Ciserom revine în forţă pe piaţă, câştigând în ciuda unei concurenţe acerbe, trofeul celei de-a doua ediţii a competiţiei adresate companiilor şi brandurilor autohtone.
,,Cel mai promiţător brand românesc“ este un demers iniţiat de Seed Consultants iar premiul constă în accesarea şi implementarea unui program integral de rebranding, menit să-l dezvolte pe cel existent şi să-l aducă la rangul de brand internaţional. Câştigarea acestui premiu înseamnă pentru Ciserom o confirmare a convingerii că drumul pe care această firmă l-a ales, deşi deosebit de anevoios şi de-a lungul căruia au fost făcute numeroase sacrificii, este singura variantă viabilă dacă ţelul este acela de a-şi impune produsele atât pe piaţa autohtonă cât şi pe cea externă. Producătorul de ciorapi Ciserom Sebeş a încheiat anul 2011 cu o cifră de afaceri de 4,2 mil. euro, în creştere cu 12% faţă de anul anterior, fiind şi una dintre câştigătoarele premiilor Best of Business la categoria ,,Cele mai mari valori ale exporturilor firmelor cu capital românesc din judeţ”.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com