Concert aniversar al Centrului Maria Beatrice la Alba Iulia

21 aprilie 2013 13:090 comments

În data de 16 mai 2013, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va avea loc concertul aniversar al Centrului Maria Beatrice, înfiinţat în urmă cu un an.

Pe scenă vor fi prezemţi artiştii Nicolae Furdui Iancu, Ionuţ Fulea, Veta Biriş, Ina Todoran, Alin Ignat, tenorul Costel Busuioc, soprana Veronica Anuşca, compozitorul Mihail Murariu, Grupul instrumental Crai Nou, Corul de Copii Theotokos. Printre invitaţi se numără reprezentanţi ai instituţiilor şi oameni din Alba Iulia precum şi din întreaga ţară, care au sprijinit realizarea acestui proiect. Prezentator: Elena Anghel.
Preţul unui bilet este de 25 lei şi poate fi achiziţionat de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Cetate Alba Iulia. Biletele pot fi achiziţionate şi prin comandă la telefon 0743.893.625 sau pe pagina de Facebook „Complexul Maria Beatrice”.
Evenimentul de la Casa de Cultură a Sindicatelor va fi precedat de Ziua Porţilor Deschise la Centrul Maria Beatrice, Alba Iulia, str. Lalelelor nr.60, în intervalul orar 11.00-16.00.
Fondurile strânse în urma Concertului vor fi utilizate pentru achiziţionarea de aparatură medicală în cadrul Complexului de Servicii Socio-Medicale Maria Beatrice din Alba Iulia.
Concert Maria Beatrice 2013

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com