Concurs de idei pentru afaceri la Centrul Comunitar “Resursă” din Aiud

10 mai 2012 15:320 comments

În data de 15 mai, cu începere de la ora 13:00, la Centrul Comunitar Resursă (CCR Aiud), are loc un concurs de idei de afaceri, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Alba, în calitate de beneficiar al proiectului „Incluziune socială şi pe piaţa muncii prin întreprinderi sociale”, Consiliul Local Aiud şi CCR Aiud, împreună cu partenerii din cadrul proiectului, respectiv Fundaţia CIVITAS pentru Societatea Civilă, Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare, Centrul de Formare Continuă şi Evaluare Competenţelor în Asistenţă Socială şi Die Querdenker – Austria.
Concursul are loc în cadrul evenimentului „Săptămâna Tinerilor Antreprenori” din judeţul Alba, iar scopul său este acela de a promova şi de a sprijini ideile de afaceri ale aiudenilor, în special ale celor tineri. În urma evenimentului, din 15 mai, cele mai bune 10 idei de afaceri vor primi sprijin specializat în vederea punerii lor în aplicare.
Aiudenii care vor să participe la concurs sunt invitaţi să-şi înscrie ideile de afaceri la sediul CCR Aiud sau să le transmită pe adresa ccraiud.53560@economiesociala-alba.ro până în 13 mai. Fiecare proiect/idee de afaceri poate fi prezentată atât prin intermediul unor produse cât şi în format electronic (PowerPoint), autorii având la dispoziţie aproximativ 10 minute pentru a convinge organizatorii de oportunitatea si viabilitatea ideii lor. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com