Conferinţă naţională privind şansele de calificare în industria alimentară

19 martie 2012 15:550 comments

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Industria Alimentară organizează la Alba Iulia conferinţa „ŞANSE DE CALIFICARE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ” din cadrul proiectului „Calificarea în industria alimentară – o şansă pentru viitor!”, proiect cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Obiectivul general al proiectului este creşterea nivelului de calificare şi recalificare a lucrătorilor din industria alimentară, prin urmare participarea la conferinţă se adresează tuturor persoanelor angajate şi interesate în a-şi dezvolta competenţele profesionale în cadrul industriei alimentare.
Conferinţa se va desfăşura în perioada de 22-23 martie, la Hotel Astoria din oraşul Alba Iulia, începând cu orele 10:00.
Principalele teme ce vor fi dezbătute în cadrul conferinţei sunt: Necesitatea formării profesionale continue (FPC) a angajaţilor din Industria Alimentară; prezentarea contextului actual; Proiectul „Calificarea în industria alimentară – o şansă pentru viitor!”: plusvaloare în formarea continuă a angajaţilor din industria alimentară; Consilierea profesională – primul pas în alegerea unei meserii; beneficii şi avantaje; Beneficiile formării profesionale continue prin accesarea cursurilor din cadrul proiectului „Calificarea în industria alimentară – o şansă pentru viitor!”; Avantajele formării profesionale continue – şansa de a deveni… CINEVA!; Ateliere de lucru. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com