Copiii de la Aşezământul Social „Sfântul Gheorghe” din Sebeş au învăţat despre situaţiile de urgenţă

9 august 2013 12:180 comments

sebes activitate pompieri 2Copiii ocrotiţi în casa de tip familial din cadrul Aşezământului social „Sfântul Gheorghe” din Sebeş au fost informaţi şi educaţi preventiv săptămâna aceasta cu privire la situaţiile de urgenţă. Acţiunea cu tema „Activitate de informare preventivă” a fost organizată cu ajutorul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba şi a fost susţinută de maiorul Rodica Rogobete.
Copiii, alături de angajaţii aşezământului social, au fost informaţi şi educaţi pentru formarea unui comportament adecvat în cazul producerii unui incendiu şi a altor situaţii de urgenţă, precum şi despre modului de apelare a numărului unic de urgenţă 112. Mijloacele şi materialele utilizate în cadrul activităţii informativ – preventive au fost filme educative, pliante, autocolante şi afişe.
„Încă de la inaugurarea Aşezământului Social „Sfântul Gheorghe”, în anul 2007, a existat şi există o legătură între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba şi aşezământul nostru, legături concretizate prin vizita copiilor la sediile ISU Alba şi Sebeş precum şi vizita reprezentanţilor ISU la aşezământ cu diferite informări, dar şi cu cadouri pentru copiii ocrotiţi” a precizat părintele Gheorghe Marin, coordonatorul Aşezământului social „Sfântul Gheorghe” Sebeş.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com