Cornel Comşa: „Alba Iulia, Capitală Culturală” este un proiect viabil

24 mai 2012 15:010 comments

Preşedintele PP-DD Alba, Cornel Comşa, i-a prezentat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, pe cei mai importanţi doi oameni din conducerea Grupului AFI, actualmente cel mai mare investitor israelian din ţara noastră în domeniul dezvoltării imobiliare.
David Hay, CEO în cadrul AFI, şi-a exprimat deschiderea pentru ca grupul financiar din care face parte să susţină poiectul „Alba Iulia 2020, Capitală Culturală Europeană”. David Hay a spus că Alba Iulia este o „bijuterie” care trebuie pusă în valoare prin măsuri economice concrete şi că proiectul „Alba Iulia 2020, Capitală Culturală Europeană” este un obiectiv care poate fi atins. La întâlnire a participat, tot la invitaţia lui Comşa, şi Tal Roma, director de investiţii din cadrul AFI.
Cornel Comşa a declarat că vizita în Alba Iulia a unor astfel de oameni de afaceri de calibru face parte din măsurile concrete prin care PP-DD Alba doreşte să se implice în dezvoltarea, în principal economică, a muncipiului Alba Iulia care, în prezent, figurează în topul judeţelor în ceea ce priveşte şomajul şi lipsa investitorilor.
La întâlnire au mai fost prezenţi Dorin Şerdean, candidatul PP-DD la Primăria Alba Iulia, şi Ion Marincaş, candidatul aceleiaşi formaţiuni pentru funcţia de preţedinte al Consiliului Judeţean. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com