Crescători de animale căutaţi în Danemarca

6 martie 2012 15:100 comments

AJOFM Alba prin reţeaua EURES oferă locuri de muncă în Danemarca. Cei care doresc să muncească ca şi crescător de animale trebuie să aibă între 18-30 ani şi să fi absolvit liceul agricol sau facultatea cu profil agricol în 2011, la specializările zootehnie şi medicină veterinară. Carnetul de conducere constituie un avantaj.
Se lucrează în ferme de mari dimensiuni pentru creşterea animalelor. Animalele vor fi îngrijite de la naştere până la sacrificare (hrănirea animalelor, ajutor la naştere, diverse tratamente – injecţii, castrare, curăţarea grajdurilor, sortarea animalelor după mărime etc.).
Proprietarii de ferme din Danemarca caută 20 de crescători calificaţi de animale, iar salariul oferit este de 1.260 de euro pe lună, din care se scad impozite, chiria şi contribuţia socială. Durata contractului este între 6 – 18 luni, iar numărul de ore lucrate pe săptămână este de 37. Aplicanţii trebuie să cunoască limba engleză. Posturile sunt în diverse ferme din regiunea daneză Jytland. Informaţii suplimentare: consilierul EURES, Simona Iosep, la sediul AJOFM Alba, Alba Iulia, str. Nicolae Titulescu, nr. 10B, tel. 0258 831137.
Tot în Danemarca se poate aplica pentru 25 de posturi de lucrător stagiar calificat în fermă de pomi fructiferi. Candidaţii trebuie să aibă între 18-30 ani şi să fi absolvit liceul agricol sau facultatea cu profil agricol în 2011, specializările: agricultură, horticultură. Carnetul de conducere şi experienţă în condusul tractorului constituie avantaj. Cunoaşterea limbii engeleze. Data limită: 1 mai.
Informaţii despre toate posturile oferite prin reţeaua EURES pot fi obţinute pe site-ul http://eures.anofm.ro. (C.T.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com