Cumul de infracțiuni rutiere reţinute în sarcina unor tineri din Alba Iulia

14 februarie 2013 12:102 comments

Miercuri, 13 februarie, ora 21:37, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier soldat cu pagube materiale, produs în zona barierei de la intrarea in parcul Unirii din municipiul Alba Iulia.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că G.A.P., un tânăr de 25 de ani, din municipiul Alba Iulia ,în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, dinspre Universitatea 1 Decembrie 1918, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu parapetul din beton situat între cele doua benzi de circulaţie.
Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar autoturismul condus de acesta avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 13.04.2012.
Poliţiştii au stabilit de asemenea că autoturismul i-a fost încredinţat de către B.A., de 20 de ani, din Alba Iulia, care ştia că G.A.P. nu posedă permis de conducere şi care a condus autoturismul până în zona Universităţii, loc în care l-a lăsat la volan pe prietenul său. Faţă de G.A.P. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat iar faţă de B.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi încredinţarea cu
ştiinţă a unui autovehicul spre a fi condus pe drumul public, de către o persoana ce nu posedă permis de conducere. (D.S.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com