Curtea de Apel Alba Iulia l-a achitat pe Gregorian Bivolaru

16 martie 2011 00:000 comments

Pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia s-a aflat luni cazul lui Gregorian Bivolaru, fondatorul MISA. Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au respins în şedinţa de luni, apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu împotriva sentinţei penale nr. 86 pronunţate de Tribunalul Sibiu în 23 aprilie 2010 în dosarul nr.405/85/2005.
Prin hotărârea pronunţată de Tribunalul Sibiu în urma judecării pe fond a acestei cauze, inculpatul Gregorian Bivolaru a fost achitat în baza art. 11 pct. 2 lit. a raportat la art. 10 pct. 1 lit. a Cod procedură penală (fapta nu există) de săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, perversiune sexuală în formă continuată, trafic de minori şi s-a dispus încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatului pentru săvârşirea infracţiunilor de corupţie sexuală, act sexual cu un minor în formă continuată, tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.
Cu privire la ceilalţi doi inculpaţi în cauză trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de corupţie sexuală în formă continuată, respectiv tentativă la infracţiunea de trafic de migranţi, instanţa de fond a dispus încetarea procesului penal ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.
Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com