De astăzi, aiudenii îşi vor putea plăti taxele şi impozitele locale

17 ianuarie 2011 00:000 comments

Începând de astăzi, locuitorii municipiului Aiud care vor să-şi plătească taxele şi impozitele locale pentru anul în curs o pot face la Primăria Aiud, după cum au precizat reprezentanţi ai municipalităţii aiudene.
Cetăţenii care achită taxele integral până în 31 martie vor beneficia de o reducere de 10% la impozitul pe terenuri şi clădiri. Spre deosebire de alte localităţi, acest lucru se va întâmpla şi în cazul agenţilor economici, care vor primi bonificaţia de 10% dacă plătesc integral dările către bugetul local.
Măsura a fost adoptată anul trecut de Consiliul Local Aiud, la propunerea primarului Horaţiu Josan, care în acest fel a dorit să vină în sprijinul mediului de afaceri de pe raza municipiului.
Anul trecut, taxele şi impozitele au fost încasate în proporţie de 89,9%, iar autorităţile speră ca în acest an încasările să crească.
În ceea ce priveşte banii Aiudului, la fel ca până acum, primarul Josan a declarat că este interesat să acceseze orice linie de finanţare care va fi disponibilă, pentru că este interesat de consolidarea bugetului prin atragerea de fonduri externe. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com