De Ziua Mondială a persoanelor diagnosticate cu Scleroză Multiplă lansări de lampioioane în Parcul Custozza din Alba Iulia

28 mai 2013 07:450 comments

MS DAYTinerii SMart în parteneriat cu Asociaţia SM SPEROMAX ALBA vă invita la lansarea de lampioane din cadrul proiectului “Socializarea are prioritate“ – proiect finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin programul YouthBank .
Evenimentul va avea loc în data de 29.05.2013 începând cu ora 20:00 în parcul CUSTOZA. Evenimentul are loc cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor diagnosticate cu Scleroză Multiplă.
Programul YouthBank are ca principali parteneri locali Consiliul Local şi Primăria Municipiului Alba Iulia, OTP Bank și Dacia Market, fiind coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare. Programul YouthBank porneşte de la premisa că tinerii sunt o resursă pentru comunităţile locale şi încurajează iniţiativa civică, responsabilitatea şi asumarea de către tineri a rolului de lideri. Aceştia se implică în mod practic în acţiuni şi decizii locale, prin crearea şi utilizarea unui fond care susţine iniţiativele tinerilor.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com