Debutează o nouă sesiune de proiecte marca Youth Bank

1 martie 2012 15:170 comments

Joi, 1 martie, la sediul Instituţiei Prefectului Alba, Fundaţia Comunitară Alba a organizat o întâlnire de promovare a concursului de finanţare a proiectelor liceenilor care studiază în municipiul Alba Iulia, în cadrul programului YouthBank.
Pentru anul 2012, echipa YouthBank şi partenerii lor au reuşit să mobilizeze un fond cu o valoare de 21.500 lei, din care vor fi acordate granturi cu valori cuprinse între 1.000 şi 2.500 de lei.
Liceenii sunt încurajaţi să iniţieze şi să implementeze proiecte prin care să răspundă nevoilor pe care ei le identifică în comunitatea din care fac parte. Totodată, li se oferă cadrul pentru dezvoltare personală şi pentru dobândirea abilităţilor de antreprenoriat, lider, comunicare şi management financiar.
Pentru a aplica la această rundă de finanţare a programului, liceenii trebuie să facă parte dintr-o echipă de minim trei persoane, proiectele depuse trebuie să se desfăşoare în aria geografică a judeţului Alba şi pot acoperi orice domeniu, de la activităţi sportive, artă sau ecologie la sănătate, muzică sau IT. Suma care poate fi solicitată poate să fie între 1000 şi 2500 de lei pe proiect, iar perioada de implementare a proiectelor va fi de maxim 2 luni, între aprilie şi mai 2012. (A.C.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com