Drept la replică: „Apelul meu la 112 a fost necesar, nu nejustificat, deoarece am fost ameninţat şi sechestrat”

15 februarie 2013 08:492 comments

În ediţia de miercuri a ziarului Informaţia de Alba , în pagina 4 a apărut un material în care se menţiona că un bărbat din Braşov a fost amendat în Sebeş de Jandarmi pentru că a utilizat, în opinia organelor de ordine nejustificat numărul de urgenţă 112. În urma materialul respectivul cetăţean pe nume Stan Dorin a telefonat la redacţia ziarului precizând că lucrurile nu au stat întocmai aşa iar apelul la 112 a fost justificat şi întemeiat, adăugând faptul că acuzele vecinilor din blocul de pe Vale Frumoasei sunt neîntemeiate, acestea pricinuindu-i grave probleme familiare:
În continuare vă redăm opinia respectivul cetăţean
“În data de 11 februarie 2013, în jurul orei 19.00 aflându-mă în drum spre spitalul din localitatea Petreşti, unde soţia mea era de gardă, am fost sunat de dl. Damian Adrian, proprietarul apartamentului din Valea Frumoasei unde locuieşte soţia mea în chirie din data de 01.10.2012 somat să mă întorc de urgenţă la apartament că altfel sparge uşa cu poliţia! Menţionez că acest domn Damian Adrian nu a vrut să încheie un contract de închiriere cu soţia mea, care i-a plătit timp de 5 luni 850 ron plus 850 ron garanţie, pentru simplul motiv: să se sustragă plăţii impozitului la fisc. Drept urmare, acesta a declarat de faţă cu agenţii de poliţie şi vecinii că soţia mea trebuie să părăsească apartamentul până în data de 28.02.2013 cu un copil de 13 ani de mânuţă, că nu are absolut nici o dovadă ( soţia mea ) că i-ar fi plătit vreun ban!!!
Revenind la apartament am fost aşteptat de dl. Damian Adrian, tatăl acestuia, şeful de scară şi soţia lui care m-au agresat verbal să părăsesc acel imobil fiindcă nu am niciun drept să vin acolo ( deşi le-am prezentat certificatul de căsătorie în original !!!). Făcând un scandal monstruos , în speţă şeful de scară şi dl. Damian, i-am rugat omeneşte să coborâm afară ca să nu deranjăm vecinii. În acel moment s-a interpus în faţă mea şeful de scară şi pur şi simplu nu m-a lăsat, îmbrâncindu-mă şi ameninţându-mă cu bătaia să nu plec nicăieri, mai mult jignindu-mă repetat că sunt un nesimţit şi că am 2 clase ca şi trenul ( lucrez inginer la Regionala CFR Braşov de 22 de ani fără nicio abatere sau vreun conflict cu Poliţia din Braşov de când m-am născut.
În acel moment am sunat de pe telefonul personal şi fiind pe speaker apelul la 112 s-a înregistrat convorbirea cu ofiţerul de serviciu care a auzit cum şeful de scară nu mă lasă să cobor treptele scării blocului. Echipajul a sosit şi premergător cu circa 3 minute am fost lăsat să cobor afară , bineînţeles înconjurat de aceste 4 persoane care îmi adresau injurii repetate şi ameninţări. Mi s-a spus de acest şef de scara, am aflat că lucrează în cadrul poliţiei militare Petreşti, ca eu nu mai intru sau ies din acel bloc fiindcă dânsul e şef şi nu mă lasă.
La venirea agenţilor de poliţie aceştia m-au legitimat şi m-au intrebat ce am păţit ( ca doar nu sunam la12 aşa de plăcere când mă aşteptau 4 oameni înarmaţi cu violenţă verbală şi bruscări repetate în faţa uşii ) ulterior spunându-mi că este justificată apelarea la 112, să merg liniştit în treaba mea că la venire nu va mai fi nimeni să mă aştepte.
La circa 30 min. am revenit şi stupoare !!! pe lângă agenţii de politie, cele 4 persoane, au fost chemaţi încă 2 jandarmi cu cagule pe faţă de parcă eu eram criminal în serie nu alta!
Mi-au comunicat verbal că îmi dau amendă contravenţională fiindcă nu a fost vorba de nici o sechestrare în scara de bloc, la care eu le-am comunicat că nu e corect să ia o astfel de întorsătură decizia poliţiei doar pentru că ei erau 4 într-o tabără şi eu unul singur, fără martori. Drept urmare lucrurile s-au linistit şi urma ca joi 14 februarie de ziua îndragostiţilor să vin să-mi iau lucrurile soţiei de acolo la Braşov şi să trăim creştineşte într-o familie unită. Dar pe drum am fost sunat de aceasta şi împroşcat cu noroi datorită acestui articol din presă, că eu am minţit-o, că am luat amendă, că am făcut scandal…iar eu ca un om cu frică de Dumnezeu i-am explicat că este o înscenare, răzbunare în toată regula datorită faptului că unul dintre acei vecini a fost bagat într-un proces penal de către subsemnatul fiindcă sunând acum 2 săptămâni la uşa soţiei a coborât de la un etaj superior şi, cu spume la gură, am fost lovit cu bestialitate cu circa 20 lovituri în ceafă, picioare în burtă, fără să ripostez în niciun fel, doar ca să nu creez probleme sotiei mele. ACEST LUCRU SE POATE VERIFICA ÎN DOSARUL PENAL deschis de agent principal şef Macovei Marius, care la rândul său a fost audiat de către comisar şef. mun. Sebes, şef birou proximitate pentru cercetare în cazul unei vizite la sotia mea nejustificate şi la o ora când era linişte deplină în apartament. Menţionez că nu aveam cum să fac zilnic scandal, deoarece lucrezi şi locuiesc în Braşov, iar vizitele mele au fost de maximum una la 2 săptămâni!
Nu am deranjat niciun vecin, nici nu-i cunosc, nu am sunat la uşa nimănui, doar nu înţeleg de ce aceşti vecini se interpun în viaţa mea de familie, mă judecă şi mă lovesc, mă jignesc şi mă târăsc în tot felul de procese, acţiuni, amenzi , etc.
Asta este mărturia mea, dreptul la replica şi aşa să-mi ajute Dumnezeu!” a precizat Stan Dorin

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com