Ediţia a II-a a Festivalului de artă al Primăverii a fost un succes

26 martie 2012 15:120 comments

TNL Alba Iulia a organizat duminică, 25 martie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, a doua ediţie a Festivalului de Artă al Primăverii. Organizatorii au decis ca intrarera la respectiva manifestare culturală să fie liberă.
Anul acesta, evenimentul a fost organizat sub patronajul deputaţilor PNL de Alba, Teodor Atanasiu şi Călin Potor. Pentru cele aproape două ore cât a durat evenimentul, a fost pregătit un program diversificat, încercând să se ofere publicului spectator momente artistice deosebite, care să satisfacă gusturi culturale dintre cele mai diverse. A avut loc, de asemenea, şi un concurs al tinerilor talentaţi din Alba Iulia, iar un moment aparte s-a desfăşurat în pauza festivalului, când a fost programată o licitaţie în scop caritabil, cu obiecte de artă realizate de către unii dintre participanţi: tablouri, origami, caricaturi ş.a. Spre finalul evenimentului, spectatorii s-au bucurat de un recital extraordinar susţinut de îndrăgitul interpret albaiulian Alin Ignat.
Concursul dedicat tinerilor a fost împărţit pe două secţiuni (elevi şi studenţi), câştigătorii primind premii în bani. La elevi, pe podium s-au clasat: Laura Todică (locul III), Antinia Simion (locul II) şi Iulia Galdau (locul I). Secţiunea dedicată studenţilor i-a avut ca premianţi pe: Daniel Groza (locul III), Anamaria Egyed (locul II) şi Bogdan Lazăr (locul I). Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com