Elevii Liceului Teoretic Teiuș au participat la campania Sfintele Paşti împreună cu cei mai săraci decât noi”

8 mai 2013 12:130 comments

IMG_20130507_105945

Ca în fiecare an, elevii Liceului Teoretic Teiuş au organizat campania de întrajutorare “Sfintele Paşti împreună cu cei mai săraci decât noi”.
Campania, devenită tradiţie aici, a început în urmă cu două săptămâni când membrii Consiliului Elevilor au identificat, cu ajutorul învăţătorilor, un număr de 78 de beneficiari ai acţiunii, elevi ai ciclului primar şi preprimar, copii defavorizaţi de soartă din Teiuş şi Căpud, dar care frecventează şcoala şi depun eforturi pentru a parcurge cu bine materia predată.
Tot atunci a început strângerea de fonduri de la agenţi comerciali, firme, instituţii, colegi, profesori, şi până la oamenii care s-au nimerit prin preajmă şi au dorit să contribuie la gestul lor.
Pachetele s-au realizat de-abia – marți, 7 mai 2013 – deoarece zilele libere de săptămâna trecută au îngreunat organizarea campaniei. Cei 16 voluntari ai campaniei le-au pregătit dis-de-dimineaţă şi tot marți le-au oferit beneficiarilor din Căpud şi din Teiuş. Astfel, fiecare copil din campanie a plecat acasă cu fructe, dulciuri, suc şi tradiţionalul cozonac.
La toate acestea s-a adaugat câte un zâmbet luminos pe feţele tuturor, atât a beneficiarilor campaniei, cât şi a voluntarilor.
Hristos a înviat!

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com