EVENIMENT: La Alba Iulia a luat fiinţă Comitetul de Tineret pentru Bolnavii de Scleroză Multiplă din România

5 aprilie 2013 16:041 comment


Consiliul Judeţean Alba a găzduit astăzi un eveniment special, este vorba de înfiinţarea Comitetului de Tineret în România pentru Bolnavii de Scleroză Multiplă.

Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat: Ion Dumitrel – preşedintele CJ Alba, Nicolae Moldovan – citymanager al oraşului Alba Iulia, Corina Muntean – coordonatorul proiectului, muzicianul Alin Ignat, Laurenţiu Lazăr – preşedintele Societăţii de Scleroză Multiplă din România (SSMR), Gabriela Onul – îndrumător, Claudia Torje – director executic SSMR. Întâlnirea a fost moderată de Dragoş Zaharia, omul cu suflet mare care conduce SM Speromax Alba.
Invitatul special a fost europarlamentarul Petru Luhan care şi-a declarat sprijinul total pentru proiectele celor care sunt incluşi în Societatea de Scleroză Multiplă din România.
Petru Luhan a declarat în faţa celor prezenţi: „Apreciez foarte mult proiectul acesta, aş aprecia şi mai mult dacă ar fi multe asemenea proiecte în România. Mulţi se plâng în România că nu au bani, dar nu fac nimic să câştige aceşti bani. Sunt foarte mulţi bani europeni în joc, e nevoie doar de proiecte bine făcute, aşa cum este proiectul dvs”.
Dragoş Zaharia: „Deja existăm de 5 ani, pentru că ştim să vorbim cu sponsorii, pentru că îi convingem şi în primul rând pentru că facem lucruri de impact în judeţ”.
Nicolae Molodvan: „Sunteţi o resursă pentru societate, nu sunteţi o pacoste!”

Consiliul Judeţean Alba este una din instituţiile care au acordat constant sprijin celor de la SM Speromax Alba, oferindu-le şi un mic, dar foarte preţios sediu…

Dragos Zaharia

Tags:

1 Comment

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com