Femeile din Sebeş merită într-adevăr tot ce-i mai bun, dar acel ceva nu se numeşte Dorin Nistor

7 martie 2012 15:090 comments

Panicat de scăderile veriginoase în sondaje partidul aflat la guvernare apelează la tot felul de diversiuni, poate poate reuşeşte să mai prostească pentru încă un mandat poporul roman. Unul din aceste episoade diversioniste se consumă în aceste zile la Sebeş, municipiu care s-a trezit peste noapte cu un domn Dorin Nistor, care de pe panourile publicitare le transmite mesaje de felicitare femeilor.
Sincer nu ştiu ce a fost în mintea celor care au conceput aceste mesaje. “Femeile din Sebeş merită tot ce-i mai bun”. Aşa sună mesajul domnului cu pulover verde, după modelul ultimelor ieşiri în public ale Elenei Udrea evident. Nu am înţeles mesajul. Noi, femeile, merităm ceva mai bun ce? Bărbaţi mai buni, locuri de muncă mai bune, condiţii de trai mai bune, sau mesajul are, Doamne fereşte, o tentă sexuală?
Nu avem nevoie de urările şi gândurile de bine ale domnului Nistor, parcă aşa se numeşte. În primul rand pentru că nu este sebeşean. De ce nu le transmite aceste lucruri femeilor din localitatea sa? Avem suficienţi bărbaţi în Sebeş care ocupă funcţii sau demnităţi publice care se vor gândi la noi cel puţin în această lună. Nu cred că e necesar să vină cineva din Alba Iulia şi să pozeze prin Sebeş că vezi Doamne ce mult îi pasă de sexul frumos.
Nu este altceva decât o manevră ce se crede abilă pentru a-i crea notorietate acestui domn, care va candida la locale pentru fotoliul de primar la Sebeş, pentru ca la toamnă să ne trezim că va candida şi la postul de deputat pe colegiul din care face parte şi oraşul nostru. Pentru că precedentul există: Ion Dumitrel a candidat, pe loc neeligibil pentru Parlamentul European, pentru ca după aceea, graţie notorietăţii dobândite, să candideze la şefia Consiliului Judeţean Alba.
Îi transmitem un singur lucru domnului Nistor: să îşi vadă de treabă. Femeile din Sebeş merită într-adevăr tot ce-i mai bun, dar acel ceva nu se numeşte DORIN NISTOR.
Cornelia DICU, Sebeş

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com