Florin Roman câştigă în instanţă împotriva primarului Hava

1 aprilie 2012 14:221 comment

Decizie definitivă şi irevocabilă în procesul intentat de vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman, primarului Mircea Hava. Decizia se pune în aplicare imediat.
„I-am solicitat primarului Mircea Hava să-mi pună la dispoziţie, în baza Legii 544, informaţii de interes public legate de lucrările din Cetatea Alba Carolina. După sentinţa irevocabilă de la Curtea de Apel Alba Iulia, instanţa a decis că este suficient ca dl. primar să fie obligat să-mi pună la dispoziţie informaţiile de interes public pe care le-am solicitat. Practic se recunoaşte greşeala d-lui primar, însă nu este de dojană…
Ceea ce m-a surprins pe mine în tot acest proces a fost faptul că, în apărarea ei, Primăria a invocat faptul că SC Corint participă la diferite licitaţii, şi punerea la dispoziţie a acestor date ar afecta cumva posibilitatea Corintului de a se prezenta la licitaţii. Mă miră foarte mult, pentru că eu mă aşteptam ca Mircea Hava să ţină partea albaiulienilor, şi nu să ia în braţe o firmă privată”, a declarat Roman. (I.B.)

1 Comment

  • Nici un comentariu, ce trist. Romane nu te baga nimeni in seama. Esti nesemnificativ.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com