Florin Roman: Domnule Dumitrel, cu sentimente şi zâmbete nu se fac locuri de muncă în judeţ

10 mai 2012 15:320 comments

Începe o campanie pentru preşedintele Consiliului Judeţean Alba unde se vor înfrunta două idei despre a conduce judeţul. Prima esta viziunea noastră, a lui Teodor Atanasiu şi a USL: trebuie să fim apropiaţi de oameni aducând în mod REAL, investiţii şi locuri de muncă, făcând spitale şi şcoli moderne, drumuri de calitate şi fără să rispim bani. Oamenii au nevoie de gospodari care lucrează pentru ei, care ştiu ce e de făcut şi au capacitatea să conducă judeţul. Teodor Atanasiu şi echipa USL au experienţa necesară şi au strategia pregătită.
De partea cealaltă, Ion Dumitrel şi PDL visează să ia voturi cu poveşti şi sentimente lacrimogene! Domnul Dumitrel în mandatul său nu a reuşit să aducă investitori. De asemenea, nu a reuşit să pornească proiecte de infrastructură, ci doar a preluat de la alţii. În plus, Dumitrel a susţinut frenetic guvernarea Boc şi Băsescu, deşi aceştia vroiau să ne ia fabrica de la Blaj, s-o ducă la dl Boc la Cluj. Ca să uităm de tot ce nu au făcut, Dumitrel şi PDL vor să ne spună acum în lacrimi, cât de mult iubesc ei judeţul. Complet greşit! „Iubirea” pentru cei pe care îi conduci NU se face CU DECLARAŢII chioare, aşa cum vorbele nu ţin de foame! Aşa a condus domnul Dumitrel judeţul! Cu capul în nori, ocupându-se de orice altceva, numai de locuri de muncă şi dezvoltare nu!
Aş asemăna „oferta” electorală a lui Dumitrel cu o petrecere la care, după ce se opreşte muzica, vezi că ai masa goală! Domnul Dumitrel şi PDL sunt cu muzica şi zgomotul. Ei feră tot felul de festivaluri, petreceri şi alte chermeze … dar nu şi locuri de muncă, nu şi investiţii! Lucrările la drumuri sunt praf făcute şi doar eventual pe unde sunt primari PDL.
âE nevoie să oprim delăsarea lui Dumitrel şi a PDL! E nevoie de altă echipă la judeţ, cu experienţă şi devotament real pentru oameni – echipa USL condusă de Teodor Atanasiu!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com