HOROSCOPUL ZILEI-02 MARTIE

2 martie 2021 17:550 comments

BANII NU SUNT TOTUL!

Cele mai bune lucruri din viata sunt gratuite.Va agitati mult pentru a castiga bani si uitati de acest mare adevar.In  aceasta zi veti realiza ca dupa ore in sir de munca istovitoare nu ati castigat atat de multi bani cu care sa va cumparati un minut de liniste sufleteasca.

CINE TE-AJUTA TE IMPRUMUTA! NU TREBUIE SA RAMAI DATOR!

Sunteti intr-o mica incurcatura, dar un prieten, unul adevarat, va sare in ajutor si cu sprijinul lui reusiti sa rezolvati totul.Realizati cat de valoroasa este prietenia. Cu sanatatea e bine sa fiti putin mai atent, deoarece mici probleme sunt foarte posibile! Un prieten medic nu aveti?

BERBEC( 21 Martie-19 Aprilie)

Măgarul când îmbătrâneşte nu ajunge neapărat mai marele grajdului.Doar calitatile te pot ajuta sa obtii o promovare sau o eventuala crestere de salariu.Doar faptul ca esti mai vechi nu reprezinta un atu hotarator.Daca nu reusesti sa-ti convingi sefii ca meriti, nu vei primi.

NU TREZI LEUL DIN SOMN!

Daca azi vei avea necazuri, va fi numai si numai pentru ca tu ti le-ai provocat.Daca insa esti cumpatat si reusesti sa-ti infranezi pornirile razboinice, vei avea un inceput de saptamana fericit si fara evenimente.Tu decizi!

FOAMEA SCOATE SI LUPII DIN PADURE

E momentul sa actionati, daca vreti sa aveti parte de castigurile la care visati.Daca veti continua sa lanceziti in barlogul dumneavoastra, nu e departe clipa in care veti iesi din el impins de nevoie Actionati acum, cine nu munceste cat e cald, flamanzeste cand vine frigul.

DACA VREI, POTI!

Sunteti indecis si oarecum descumpanit.O situatie total noua va pune in dificultate si pur si simplu nu va puteti hotari cum anume sa raspundeti provocarii! Când mergi, mergi, când stai, stai, dar niciodată nu ezita, acesta este raspunsul.

TOATE VIN LA CEL CE ASTEAPTA

Daca veti stii sa fiti rabdator, veti avea azi realizari remarcabile.Veti reusi sa rezolvati probleme dificile cu usurinta si veti depasi bariere care vi se pareau de netrecut.Totul e sa nu va pripiti. Daca esti rabdator intr-un moment de manie vei scapa de sute de zile de intristare.

FRAMANTARI

Intreaga lume coalizata impotriva ta nu-ti poate face niciun sfert din raul pe care ti-l poti face singur.Esti atat de obsedat de gandul ca poti gresi incat chiar faci greseli copilaresti.Ceea ce  inainte reuseai fara dificultate acum abia daca poti demara.Mai bine retrage-te demn si nu te face de ras in fata prietenilor.Zbuciumul sufletesc de azi nu iti foloseste.

 

REUSITE

O zi deosebita.Nu numai ca aveti rezultate frumoase , chiar incepe sa va placa munca pe care o faceti.Cand obtii ceea ce urmaresti se cheama succes dar cand iti place ceea ce ai obtinut se cheama fericire.Multumire pe toate planurile.

MULTUMESTE-TE CU CE AI!

Desi ati avea toate motivele sa fiti multumit cu ce ati realizat astazi, iata ca nu va puteti opri sa va aruncati ochii peste gardul vecinului si sa ravniti la ce are el.Asta nu poate decat sa va provoace suparari inutile.Retineti: Celor saraci le lipsesc multe dar celor lacomi si mai multe.

FRICA ARE OCHI BUNI

Va este teama de un esec si asta cva ascute simturile cum nici nu credeati ca ar fi posibil.Puteti vedea o amenintare de la mare distanta chiar inainte ca ea sa existe. Intuitia din aceasta zi va este de un real folos si va scoate din mari incurcaturi

NU TE COMPROMITE!

Atentie la anturaj! Cine se culca cu cainii, dimineata va avea purici! Riscati sa veti neplaceri pentru ca ati avut ghinionul sa fiti langa cine nu trebuia, la momentul cel mai nepotrivit.Astazi e bine sa fiti selectiv cu cercul dumneavoastra de prieteni.

ZODIE FAVORIZATA: VARSATOR

Fericirea este locul dintre prea puțin și prea mult. Se pare ca astazi exact aici va situati.Aveti parte exact de ceea ce aveti nevoie, cand aveti nevoie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com