HOROSCOPUL ZILEI-1 MARTIE

1 martie 2021 04:460 comments

O ZI PERFECTA PENTRU A IESI

Aceasta ar putea fi ziua perfecta pentru a iesi, sau pentru a ramane in casa si a opri telefonul. Prietenii ar putea fi stresanti, iar conversatiile telefonice ar putea aduce unele neintelegeri si ar putea provoca sentimente nedorite. Daca trebuie sa vorbesti cu oamenii, pastreaza conversatiile usoare si scurte. Nu vei dori sa pierzi o zi aproape perfecta.

IMPROVIZATII

Unii prieteni te pot pune in fata multor oameni, poate pentru a tine un discurs improvizat sau pentru a conduce o discutie. In general, nu te deranjeaza acest lucru, dar astazi esti intr-o dispozitie linistita si preferi sa ramai pe margine. Ai putea sa strangi din dinti si sa faci ceea ce iti cer. Nu iti fie teama sa le spui prietenilor cum te simti . Nu prea vor sa te faca sa nu te simti confortabil.

VIZITE NEDORITE

Vizitatori neinvitati ti-ar putea provoca o stare de stres. Daca ai vrut sa-ti petreci ziua odihnindu-te, acum trebuie sa distrezi oamenii, iar acest lucru s-ar putea dovedi iritant. Este mai bine sa pastrezi vizita scurta si placuta decat sa te simti obligat sa te joci de-a gazda atunci cand nu esti in toane bune. Vei dori sa ramai in relatii bune cu oaspetii tai. Fii politicos, dar ferm si apoi relaxeaza-te.

SITUATIE DELICATA

Prea multe responsabilitati externe te-ar putea pune intr-o situatie delicata cu un partener de dragoste actual. Acest lucru poate poate duce la necesitatea unei alegeri intre slujba ta si relatie. Nu spune lucruri in situatia care nu exista si nu fii prea mandru sa vorbesti despre asta. Mandria poate veni cu adevarat inainte de cadere. Explica circumstantele in detaliu si totul ar trebui sa fie bine.

PROBLEMA

O problema neasteptata cu o sarcina pe care incerci sa o finalizezi ar putea provoca o suparare temporara intre tine si cei mai apropiati de tine. S-ar putea ca familia ta sa iasa din casa furioasa. Aminteste-ti ca fiecare are propriile preocupari si probabil ca in alte circumstante nu ar fi reactionat in acest fel. Finalizeaza ceea ce trebuie sa faci si repara lucrurile mai tarziu. Totul ar trebui sa fie bine.

TERMINA CE AI INCEPUT

Nu va faceti planuri de investitii, s-ar putea sa ramaneti dezamagit. Evenimente neprevazute va dau peste cap tot programul de azi. Intentionati sa incepeti ceva nou, dar sunteti prea nerabdator. Evitati discutiile in contradictoriu si straduiti-va sa terminati ce ati inceput.

EVITA CONFLICTELE!

Stimulat de tranzitul Lunii prin Leu, tu esti foarte aplecat catre camin si familie. Cauti sa obtii intreaga atentie a celor de acasa si sa fii tratat regeste de familie. La serviciu pot aparea unele tensiuni in ceea ce priveste colaborarea cu sefii, caci i-ai putea percepe foarte autoritari sau impulsivi. Tempereaza-ti tendinta catre conflict si alege calea de mijloc. 

OPTIMISM

Optimismul cu care începeți ziua vă ajută să suportați mai ușor grijile cotidiene, mai ales cele legate de lipsa banilor. Vă pregătiți pentru o călătorie.  Aveți succes în afaceri și puteți să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Intuiția vă ajută să rezolvați o problemă financiară.  

 

AFACERI REUSITE

Sunt favorizate relațiile cu partenerii de afaceri. Activitățile începute astăzi au mari șanse de reușită. Este o perioadă favorabilă afacerilor și investițiilor. Sunteți nevoit să vă schimbați programul, dar nu este cazul să vă îngrijorați, pentru că schimbările vă avantajează. Evitați speculațiile de orice fel.  

 

AJUTOR DE LA O RUDA

Zi favorabilă studiului, călătoriilor în interes profesional și comunicării cu persoane importante. Depășiți cu ușurință o deziluzie sentimentală.  Se pare că aveți îndoieli în privința unei afaceri. Intuiția vă este un aliat de nădejde. Puteți obține o sumă importantă de bani de la o rudă apropiată.

HOTARAT

Sunteți foarte hotărât și reușiți să terminați cu bine o activitate importantă, începută zilele trecute. Este momentul să culegeți roadele muncii depuse.  Sunteți ambițios, iar asta se simte atât în activitatea profesională, cât și în relațiile parteneriale. Aveți posibilitatea rezolvării ușor a problemelor de serviciu. 

APRECIAT DE SEFI

Vă cumpărați un obiect de valoare, cu ajutorul unei cunostinte. La serviciu, șefii vă apreciază rezultatele, mai ales după ce reușiți să rezolvați o problemă delicată. Nativii au șanse să evolueze, personal și spiritual, fără a primi lecții dure. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a avea o surpriză în plan sentimental, poate chiar de la copii.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

Un prieten va ajuta sa clarificati o neintelegere cu persoana iubita, aparuta din cauza unor barfe.Aveti rabdare! Totul va reveni repede la normal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com