HOROSCOPUL ZILEI

4 ianuarie 2021 10:430 comments

 

AI VAZUT PREA MULTE CA SA TE MAI MIRE CEVA

Cineva care nu iti vrea binele incearca sa te atraga intr-o cursa, dar e atat de stangaci  incat cade singur in ea.Aveti mult prea multa experienta ca sa puteti fi atat de usor prins in lat.Ii dejucati planurile cu mare usurinta si ii ripostati pe masura.

DRUM INTERZIS

V-ati luat toate masurile de precautie necesare, dar asta nu va ajuta la nimic.Daca veti calca stramb veti suporta rapid consecintele oricat de bine v-ati calculat traiectoria.Cand e sa te ia dracul, te ia si din carca popii si n-are rost sa fortati destinul.

NOAPTEA E UN SFETNIC BUN

S-ar putea crede ca o idila pe cale sa se sfarseasca  va face sa suferiti, dar eventualele suspine care va scapa nu sunt deloc profunde.Lacrimile produse de ceapa nu ating niciodata inima.Suferinta dumneavoastra va fi ca un foc de paie.Maine dimineata veti uita de ea.

NU TOT CE  E BUN E BUN

Batranii au observat ca intotdeauna ciupercile otravitoare cresc mai repede si arata mai ademenitor deaceea va sfatuim ca azi, macar azi sa nu puneti pret pe ceea ce vi se prezinta ca fiind o oferta de nerefuzat.Totul arata bine, dar prea bine pentru a nu ascunde si ceva rau.

ACUM E MOMENTUL TAU

Sunt o mie de feluri de a pierde o zi, însă niciunul de a o întoarce înapoi.Profita cat poti de mult de oportunitatile acestei zile pentru ca norocul nu bate de mai multe ori la usa si odata dus, greu se mai intoarce.O zi excelenta de care iti vei aminti cu placere.

TIMIDITATEA E FRICA DE TINE

Aveti ca un nod in gat in momentul in care e nesesar sa abordati frontal o problema spinoasa si va pierdeti in discutii sterile im loc sa actionati ferm, cum ar fi bine.Certificati faptul ca  nu curajul, ci frica îl face pe câine să latre.

)

BUN DE PUS PE RANA

Astazi este ziua in care pur si simplu nu puteti face rau nimanui si toti cei din jur vor remarca asta. Principiul dupa care va calauziti este:Când faci un bine, uită imediat. Când ţi se face un bine, nu uita niciodată si il aplicati cu consecventa.

FAKE NEWS!

Ti se vor aduce la cunostinta lucruri tulburatoare, dar ar fi mai bine sa nu crezi chiar tot ce ti se spune. Sunt persoane care vor sa te induca in eroare  si n-ai face rau daca ai verifica informatiile pe care ti le servesc ca fiind suta la suta reale. Cine a călătorit singur, poate povesti orice si naiv e cel care-l crede fara sa verifice!

DACA-I ORDIN, CU PLACERE!

Chiar si dumneavoastra va veti minuna de concesiunile pe care sunteti nevoit sa le faceti astazi.Renuntati la orgolii pentru ca, din pacate,nu prea aveti alternative.Cand tigrul nu are incotro, mananca si iarba.Vestea buna e ca foartecurand lucrurile se schimba si va vine apa la moara.

PRIMUL PAS E CEL MAI GREU

Inca nu va puteti hotari sa demarati o actiune care ar putea sa devina teribil de profitabila, pentru ca va temeti ca nu o veti putea duce la bun sfarsit.Curaj! Chiar daca pare greu, trebuie sa faceti primii pasi: Cel care mută un munte începe prin a căra pietrele mici.

CORB LA CORB NU-SI SCOATE OCHII

Sunteti sfatuit sa va cautati dreptatea apeland la superiorii celor care v-au prejudiciat, dar faceti o mare gresealaactionand asa.Judecatorul si faptuitorul sunt din aceeasi tabara si solutia nu o sa va favorizeze: Vacă pe vacă se linge şi porc pe porc se scarpină.

 

NU CAUTA VINOVATUL

Exact cum un meşteşugar prost dă vina pe unelte, veti incerca si dumneavoastra sa va scuzati esecurile spunand ca cei care ar fi trebuit sa va sprijine v-au abandonat sau au facut treaba de mantuiala.Ar fi mult mai corect si ati creste si in ochii superiorilor daca ati avea barbatia sa va asumati esecul

ZODIE FAVORIZATA: FECIOARA

NOROCUL INCEPATORULUI

Ii uimiti pe toti cu felul in care reusiti sa rezolvati o problema dificila dintr-un domeniu in care nu aveti pic de experienta.Asta da noroc!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com