HOROSCOPUL ZILEI

6 ianuarie 2021 10:180 comments

ABSENTA CUIVA DRAG

Resimtiti din plin absenta unei persoane pentru care aveti a mare slabiciune si numarati orele pana la revedere.Abia acum, cand e departe, realizati ce inseamna pentru dumneavoastra. Dragostea se coace in focul despartirii

NU MURI DE GRIJA ALTUIA

Altruismul care te bantuie azi nu-ti va aduce nimic bun.Mult prea preocupat de binele aproapelui, risti sa te neglijezi pe tine si nu e momentul. Întâi vezi dacă mama ta are ce să mănânce, apoi să plângi pentru mama altuia.

RAZBUNARE

Cineva v-a suparat rau de tot si sunteti bantuit de planuri negre de razbunare. Va doriti sa fiti fara mila, dar nu uitati ca atunci cand lovesti cu pumnii o piatra, in primul rand, pe tine o sa te doara.Razbunarea nu va ajuta cu nimic.Nu face decat sa va strice si mai mult ziua.

PREA MULTI PRIETENI

Pentru ca traversati o perioada buna, veti observa cu mirare ca aveti mult mai multi prieteni decat stiati.Persoane care nici nu va bagau in seama cauta acum sa va fie pe plac si sa se apropie de dumneavoastra facandu-va sa va simtiti sufocat. Toţi câinii vor să lingă palma care miroase a carne.

SACUL SI PETICUL

Nu puteti sa-i invingeti pe cei care v-au incoltit din simplul motiv ca ei sunt uniti si dumneavoastra singur.Hotul il ia de martor pe pungas, hangiul pe betiv si in grup reusesc sa va infranga.Separati i-ati fi risipit cu usurinta dar asa trebuie sa va retrageti resemnat.Ei au multe lucruri in comun si asta ii uneste.

CEAPA NU SUPORTA MIROSUL DE USTUROI

Va este prezentata o persoana, cine stie, poate cu gandul ca va veti atasa de acea persoana si o relatie se va infiripa , dar se pare ca nu se va infiripa nimic.Sunteti ca apa si focul, nu va puteti suporta si va veti da seama rapid de asta.Nicio sansa de maritis sau insuratoare.

TRIMITE-L PE DUSMAN SA PRINDA SEPII

Azi veti avea abilitatea de a aduna taciunii incinsi cu mana altuia si veti reusi performanta de a va atribui meritele fara sa clipiti.Succesul va fi rasunator si pierderile colaterale minime! O zi perfecta!Exista si sansa achitarii unei datorii tot cu banii altora.

MIEREA E DULCE SI PE INTUNERIC

Un posibil castig, o prima, o marire de salariu sau un bonus neasteptat cva fac azi ziua mai frumoasa.Incercati sa profitati de ocazie fara sa faceti tam tam pentru ca de profitori nu duceti lipsa.Nu vor ezita si vor navali chiar si in toiul noptii! Şobolanul are şapte neveste în timpul recoltei.

 

CRIZA DE TIMP

Atentie, criza de timp prin care treceti azi ar putea aduce in urmatoarele zile o neplacuta criza de bani! Incercati sa va calculati totul de asa maniera incat sa va incadrati in orar.Atentie iar: Vremea trece după socotelile ei, nu după socotelile tale.

CU MUSCA PE CACIULA

Va este teama ca micile umneavoastra “invarteli” ar putea iesi la lumina si asta va cam nelinisteste.Deveniti paranoic.Cadeti in propria capcana si riscati sa va dati singur de gol.Se spune o vorbă în faţa mai multor oameni, dar numai cel vinovat se simte stânjenit.

DACA TE GRABESTI, GRESESTI

Goana dupa castig va determina sa faceti mutari gresite si sa le dati apa la moara adversarilor.Ati putea ajjunge in situatia ingrata de a plati oalele sparte de altul .Acel altul actioneaza calm si scapa basma curata.Toate păsările mănâncă peşte, dar numai pescăruşul este bănuit

BANII ADUC ALTI BANI

Exact cum pisica se bucura atunci cand se sparge oala cu smantana va veti bucura si dumneavoastra de oportunitatea care va face ziua de azi fericita.Ca niciodata, norocul nu se va limita la cat sperati ci va va depasi asteptarile cu mult.

ZODIE FAVORIZATA: CAPRICORN

NOROC CU CARUL

Veti avea succes pe toate planurile, va pica bani din senin, prietenii va rasfata si aveti sansa de a promova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com