HOROSCOPUL ZILEI-22FEBRUARIE

22 februarie 2021 03:520 comments

VARSATOR ( 20 Ianuarie-18 Februrie)

SA NU VI SE URCE SUCCESUL LA CAP!

Va dovediti superioritatea rezolvand probleme pe care ceidin colectivul dumneavoastra nu reuseau sa le dea de cap.Va bucura succesul, dar nu e bine sa va incredeti prea mult cu laurii castigati,In fond, orice caine este tigru pe strada lui!

PESTI( 19 Februarie-20 Martie)

NU INTOTDEAUNA ALBUL E ALB

Degeaba incercati sa-I explicati parteneruluianumite lucruri pe care nu le pricepe aratandu-I punct cu punct unde greseste. Ochii nu vad ceea ce mintea nu vrea sa vada si daca persoana respectiva e pornita pe negare, n-aveti nicio sansa sa-I schimbati convingrerea

BERBEC( 21 Martie-19 Aprilie)

PIELEA URSULUI DIN PADURE

Axi vei incerca sa negociezi vanzarea pestilor pe care inca nu i-ai prins si zburda in rau.Culmea e ca stii atat de bine sa te targuiesti incat e foarte posibil sa te alegi cu ceva bani din aceasta afacere.Nu uita insa ca va veni si o scadenta.

TAUR (20  Aprilie-20 Mai)

VREI, NU VREI, BEA GRIGORE AGHIASMA!

Astrele nu-ti sunt deosebit de favorabile, Vrand, nevrand ( mai ales nevrand) trebuie sa te supui unor conveniente care te nemultumesc profund, dar se pare ca nu prea ai de ales. Când n-au încotro, şi tigrii mănâncă iarbă, spre hazul iepurilor!

GEMENI (21 Mai- 20 Iunie)

NU RIDICA TONUL LA CEL CARE ARE UN PAR IN MANA!

Eati pus pe cearta si asta ar putea face sa pierzi sprijinul unor apropiati.Risti chiar o corectie de la cineva apropiat.Fii diplomat, fii intelept! Mai bine să te ai de rău cu o rudă din depărtare decât cu vecinul tău. Mai bine să te cerţi cu socrii decât cu vecinii.

RAC (21 Iunie-22 Iulie)

OBISNUINTA E A DOUA NATURA

Necazurile te-au incoltit, dar esti deja calit.ai mai trecut prin situatii similare si tea-I descurcat de minune.Te vei descurca si acum, pentru ca ai experienta. Pisica fierarului nu se teme de zgomot.

 

LEU (23 Iulie-22August)

CINE CREDE TOT CE-I SPUI /ESTE VAI DE CAPUL LUI

Un cunoscut iti invadeaza intimitatea si nu prea stii cum sa scapi de el.Vorbeste vrute si nevrute exact cand tu ai vrea sa fii singur cu gandurile tale. In plus, incearca sa te minta si asta te supara cel mai tare.Asta n-ar trebui sa te mire. Cine vorbeşte mult spune şi multe minciuni.Noroc ca tu nu crezi o iota din ce-ti spune.

FECIOARA (23 August-22 Septembrie)

RASPUNDE PE MASURA

Daca vei fi atacat, e bine sa raspunzi cu aceeasi moneda pentru ca persoana care-ti poarta sambetele nu glumeste. Bastonul trebuie să fie atât de tare pe cât este câinele de rău.Daca nu vei fi suficient de ferm, risti sa fii luat de fraier.

 

BALANTA (23 Septembrie-22 Octombrie)

NU TE LASA INDUIOSAT

Pentru ca nu a facut nimic din ce i-ai cerut, cineva din anturaj va incerca sa te induioseze folosid diverse trucuri.Fii vigilent si nu te lasa pacalit! Lacrima e arma femeii, aşa cum minciuna e arma hoţului.Fereste-te de ambele!

SCORPION( 23 Octombrie- 21 Noiembrie)

UN STROP DE OPTIMISM

Pe fondul acestei perioade incordate, ziua de astazi vine sa aduca un strop de optimism si o raza de lumina, astfel ca reusesti sa vezi tot ce se intampla cu alti ochi. Esti mai pozitiv in ce priveste viitorul, poti sa gasesti si cateva solutii ingenioase la o problema spinoasa sau ai ocazia si disponibilitatea sa-ti imbunatatesti unele relatii profesionale. Vitalitatea creste, iar o problema de sanatate se poate ameliora.

 SAGETATOR  ( 22 Noiembrie-21 Decembrie)

OPORTUNITATI

O zi frumoasa, in ce priveste zona profesionala si oportunitatile de afirmare sau consolidare a pozitiei profesionale. Ai sansa de a-ti reinstaura integritatea in fata unor parteneri, de a-ti consolida pozitia profesionala, de a te reconcilia cu oameni de care ai nevoie pentru derularea unei afaceri. Se reiau discutii sau negocieri ale termenilor unor contracte. Se revizuiesc coordonatele unui proiect, in sens benefic si in avantajul tau.

CAPRICORN(22 Decembrie-19 Ianuarie)

 GATA CU FRAMANTARILE!

Iti vine inima la loc, dupa cateva zile de framantari legate de zona finantelor. Astazi gasesti sprijinul de care ai nevoie sau primesti o suma de bani cu care acoperi mare parte din datorii. Este o zi in care cei din jur par sa puna la bataie tot felul de resurse pentru tine. S-ar putea ca acum sa-i vezi pe unii oameni altfel decat pana acum, in urma gesturilor lor generoase sau lamuririi unor neintelegeri trecute.

ZODIE FAVORIZATA-CAPRICORN

Banii te vor ajjuta azi sa iesi la liman.Castigi la scor partida pe care o credeai pierduta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com