HOROSCOPUL ZILEI-23 FEBRUARIE

23 februarie 2021 11:240 comments

CU BICIUL SI ZAHARELUL

Astazi veti reusi de minune sa va controlati adversarii alternad momentele blande cu demonstratii de forta.Nimeni nu va rezista. Vorbind cu blândeţe şi ţinând în mână un ciomag, veţi ajunge departe.

Daca ai retineri, nu vei reusi sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus. Teama de esec este de cele mai multe ori cauza esecului. Intotdeauna frica e mai mare decat pericolul care a provocat-oIa-ti inima in dinti si paseste cu hotarare pe drumul ales! Doar asa vei reusi!.

NU E RANA DE CUTIT, CI E RANA DE IUBIT.

Esti teribil de dezamagit de faptul ca un prieten ti-a inselat asteptarile si chiar il banuiesti de tradare, Rana făcută de un prieten nu se vindecă niciodată, spun batranii, dar aici nu este cazul.Prietenul nu te-a tradat ci doar a actionat haotic fara sa gandeasca.Iarat-l!

SOLUTII ADECVATE

Exista anumite probleme care te framanta si la a caror rezolvare te tot gandesti.Nu abandona! Mai bine nu dormi o noapte si gasesti solutia decat sa nu dormi nopti de-a randul din cauza erorilor comise.

ZIUA TA NOROCOASA

Daca te decizi sa treci la actiune atunci asta este ziua ta norocoasa care ar putea sa-ti schimbe viata.Totul e sa nu mai fi asa nehotarat si sa actionezi.Doar asa iti poti modela viitorul!

NU TE LASA DOBORAT

Secretul succesului: cazi de șapte ori, te ridici de opt.Astazi vei avea o tenecitate de care si tu vei fi uimit,Nimic nu te descurajeaza, nimic nu te face sa dai inapoi.O zi perfecta care iti va aduce numai satifactii.

AJUTOR NESPERAT

Munca in echipa te face sa avansezi rapid in rezolvarea unor probleme, dar atunci candvine vorba de rasplata constati ca n-ai vrea sa o imparti cu nimeni si ca in fata superiorilor ai tendinta sa negi ajutorul primit.Procedand astfel risi ca pe viitor sa te trezesti singur.

SFATURI UTILE

Iti amintesti la timp ce te-au sfatuit parintii si numai asa reusesti sa iesi din necaz. E normal.Cine a refuzat să înţeleagă ce i-a spus mama sa, va înţelege ce îi va spune nenorocirea sa.

 

VICTIMA COLATERALA

Ai facut greseala sa te amesteci in treburi care nu te privesc si acum suporti consecintele,Ai luat partea cui nu trebuia si adversarii lui vor deveni dea cum adversarii tai! Când elefanții se luptă, iarba se rănește.

DRUMUL CEL MAI DREPT SPRE INIMA UNEI FEMEI E PE OCOLITE!

Suspini in taina dupa cineva care nu prea pare sa-ti impartaseasca iubirea si asta te face nefericit.Nu prea sti ce ar trebui facut. Multe sunt drumurile care nu duc catre inima si azi vei intelege asta cu prisosinta.

 

TE SUPRAEVALUEZI

Esti plin de optimism si de entuziasm cand te gandesti la noi planuri si intreprinderi. De fapt, s-ar putea sa fii prosteste-de-prea-plin de incredere in tine si sa-ti iei pe cap mai multe decat poti duce. Ziua de azi poate fi pentru tine una foarte productiva daca iti mentii asteptarile in limite rezonabile.

FELICITARI

De dimineata primesti multe mesaje si telefoane. Toti vor sa te felicite. Esti incantat ca si-au amintit. Dupa amiaza vei mai avea un motiv de bucurie. E ceva legat de locul de munca. Sperai sa se intample asa ceva, dar nu atat de curand.

ZODIE FAVORIZATA-SAGETATOR

CINE RADE LA URMA

Va fi o zi foarte aglomerata la munca si nu stii cum sa faci ca lucrurile sa mearga mai repede. Daca ai rabdare si stii sa te organizezi inteligent si vei vedea ca vei termina totul mai repede decat ti-ai fi imaginat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com