HOROSCOPUL ZILEI-26 FEBRUARIE

26 februarie 2021 11:110 comments

 

AI VAZUT PREA MULTE CA SA TE MAI MIRE CEVA

Cineva care nu iti vrea binele incearca sa te atraga intr-o cursa, dar e atat de stangaci  incat cade singur in ea.Aveti mult prea multa experienta ca sa puteti fi atat de usor prins in lat.Ii dejucati planurile cu mare usurinta si ii ripostati pe masura.

DRUM INTERZIS

V-ati luat toate masurile de precautie necesare, dar asta nu va ajuta la nimic.Daca veti calca stamb veti suporta rapid consecintele oricat de bine v-ati calculat traiectoria.Cand e sa te ia dracul, te ia si din carca popii si n-are rost sa fortati destinul.

NOAPTEA E UN SFETNIC BUN

S-ar putea crede ca o idila pe cale sa se sfarseasca  va face sa suferiti, dar eventualele suspine care va scapa nu sunt deloc profunde.Lacrimile produse de ceapa nu ating niciodata inima.Suferinta dumneavoastra va fi ca un foc de paie.Maine dimineata veti uita de ea.

NU TOT CE  E BUN E BUN

Batranii au observat ca intotdeauna ciupercile otravitoare cresc mai repede si arata mai ademenitor deaceea va sfatuim ca azi, macar azi sa nu puneti pret pe ceea ce vi se prezinta ca fiind o oferta de nerefuzat.Totul arata bine, dar prea bine pentru a nu ascunde si ceva rau.

ACUM E MOMENTUL TAU

Sunt o mie de feluri de a pierde o zi, însă niciunul de a o întoarce înapoi.Profita cat poti de mult de oportunitatile acestei zile pentru ca norocul nu bate de mai multe ori la usa si odata dus, greu se mai intoarce.O zi excelenta de care iti vei aminti cu placere.

CULMEA NEHOTARARII:SA EZIT?, SA NU EZIT?…

Nehotararea va face sa pierdeti enorm in aceasta zi.Daca nu spuneti verde in fata ce aveti despus si daca nu actionati energic veti suport consecinte total neplacute.Ar fi recomandat sa luati taurul de coarne si sa dati cu el de pamant.Doar asa reusiti sa va rezolvati problemele.

CU RABDAREA TRECI MAREA

Picatura cu picatura gaureste si piatra.Desi sarcinile pe care le aveti de dus la bun sfarsit par imposibil de rezolvat, daca va inarmati cu rabdare si nu va abateti din drum, veti reusi.Satisfactia va fi cu atat mai mare cu cat nimeni nu paria pe succesul dumneavoastra!Nici macar cei care va cunosc bine!

FRAMANTARI

Intreaga lume coalizata impotriva ta nu-ti poate face niciun sfert din raul pe care ti-l poti face singur.Esti atat de obsedat de gandul ca poti gresi incat chiar faci greseli copilaresti.Ceea ce  inainte reuseai fara dificultate acum abia daca poti demara.Mai bine retrage-te demn si nu te face de ras in fata prietenilor.Zbuciumul sufletesc de azi nu iti foloseste.

 

 

BAZEAZA-TE DOAR PE TINE!

Nu te lasa in fantana cu funia altuia.Chiar si cei mai verificati amici te pot dezamagi azi.E cel mai bine ca in tot ceea ce faci sa nu te bazezi pe sprijinul nimanui.Tu singur vei reusi sa te descurci si laurii succesului vor fi numai ai tai.Avantajele materiale pe care le vei cuantifica la finalul zilei  vor fi in intregime meritul tau!

INVIDIA MACINA CA O MOARA PERfORMANTA

Astazi aveti tendinta de a-I invidia pe cei din imediata apropiere.In loc sa va mobilizeze, performantele lor va dau migrene.Uitati-va si la ce ati reusit dumneavoastra si mai putin la reusitele altora.E mai importatnt.Nu minimalizati succesele repurtate precum vanatorul care spune :”Nu e drept! Tu ai vanat CINCI PASARI pe cand eu, numai cinci pasari!

VESTI BUNE!

Cineva va aduce o veste buna si va umple ziua de bucurie! E foarte posibil sa se refere la un mic castig material care va pica numai bine in aceasta perioada.Capatati o oarece autonomie si asta nu e rau. O haina de imprumut nu tine de cald.

Merge unul cu maşina cu 100 km/h. La un moment dat, îl depăşeşte o găină… Omul apasă acceleraţia până la “blană”, dar n-o ajunge. După ce a parcurs el aşa vreo 5 km, vede cum găina intră pe teritoriul unei ferme.Intră şi tipul după ea, opreşte maşina, se apropie de fermier şi îl întreabă:- Ce fel de găini sunt astea? Prima dată văd să fugă aşa de tare o găină!- Este o specie nouă, pentru carne.- Şi-i gustoasă carnea?- Nu ştie nimeni, fiindcă nu le putem prinde!E ziua in care veti fi foarte mirat sa constatati ca exista lucruri pe care le credeati imposibile.Astazi aveti multe de invatat.

ZODIE FAVORIZATA: PESTI

Un tip care dorea să îşi vândă maşina, îşi scrie pe o hârtie numărul de telefon şi îl lipeşte pe geamul din spate al maşinii. În timp ce era în trafic, primeşte un telefon:
– Alo, da! Cine este?
– Aici e poliţia, suntem în spatele dv. Opriţi pe dreapta pentru că nu aveţi voie să vorbiţi la telefon…Azi scapati ca prin minune de neplacerile cauzate de un mic conflict cu oamenii legii!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com