HOROSCOPUL ZILEI-29 DECEMBRIE

29 decembrie 2020 10:130 comments

UNDE-I RAU, HOP SI EU!

Parca va trage ata sa va bagati singur in necazuri.Din dorinta de a ajuta un prieten, ajungeti dumneavoastra in situatia de a avea nevoie de ajutor! Diferenta e ca pentru dumneavoastra nu sare nimeni in foc!

INVINGATORUL IA TOT!

Sunteti in situatia ingrata de a pierde o competetie extrem de importanta pentru cariera dumneavoastra viitoare.Lupta e acerba si daca nu puneti la bataie tot ce stiti, e de rau! Exista o singura consolare:Învingătorul are mulţi prieteni, cel învins are doar prieteni buni.

FAPTE, NU VORBE

Daca vei sta sa asculti parerile tuturor, astazi nu vei reusi sa-ti duci treaba la bun sfarsit.Cea mai buna solutie e sa-I asculti pe toti cu bunavointa, dar sa faci cum crezi tu ca e mai bine.Odata treaba pusa pe roate, fiecare va spune ca asa te-a sfatuit si el

REGRETE TARDIVE

Ati aruncat piatra si acum va pare rau de geamul spart.Tarziu.Trebuia sa va ganditi inainte la consecinte.Noroc ca paguba nu este exagerat de mare

BANII PE CARE II ADUC VANTURILE II IAU INAPOI URAGANELE!

In situatia in care astazi obtineti surprinzator de usor un castig material, chibzuiti bine situatia.E foarte posibil ca acesti bani sau aceste bunuri sa plece de la dumneavoastra chiar mai repede decat au venit.Nu va lasati tentat de castiguri nemuncite!

NU ORICE INTREBARE MERITA UN RASPUNS

Sunt o groaza de lucruri care te framanata azi si o multime de intrebari care ti se invartesc in minte.Compania unei persoane mai in varsta iti va prinde tare bine si vei reusi sa limpezesti lucrurile, chiar daca nu cat iti doreai!

LACOMIA STRICA OMENIA

Reuau o incredere exagerata in propriile resurse si asta nu e bine.Aveti, totusi, niste limite pe care inca nu le stiti, dar pe care esecul adus de ingamfare o sa va faca sa le banuiti! Poti aduce un cal la rau, dar nu-l poti forta sa bea apa!Nu cereti de la soarta mai mult de cat e cazul!Nu va fortati norocul!

VORBA DULCE MULT ADUCE

Azi este bine sa cumpaniti pe indelete tot ce spuneti pentru ca vorbele se pot usor intoarce impotriva dumneavoastra! A vorbi fără a gândi, înseamnă a trage fără a ţinti. Cu o vorba negandita riscati sa va raniti un bun prieten si cu siguranta nu va doriti asta.

 

BAZEAZA-TE DOAR PE TINE!

Nu te lasa in fantana cu funia altuia.Chiar si cei mai verificati amici te pot dezamagi azi.E cel mai bine ca in tot ceea ce faci sa nu te bazezi pe sprijinul nimanui.Tu singur vei reusi sa te descurci si laurii succesului vor fi numai ai tai.Avantajele materiale pe care le vei cuantifica la finalul zilei  vor fi in intregime meritul tau!

O EXPERIENTA FASCINANTA

Ocunostinta apropuiata sosita in vizita ar putea da alt sens viitorului tau nu prea indepartat.Discuti cu aceasta persoana te poate face sa vezi realitatea altfel decat erai obisnuit si asta va avea efectul unui uragan asupra ta.Tot ce stiai ca e de neclintit se misca si isi schimba locul

EXPERIENTA VINE DIN ESECURI

 

Va credeti stapan pe situatie dar azi poate sa apara cineva mai versat care sa profite de cateva fisuri existente in strategia dumneavoastra.Veti incerca sa ripostati, dar e greu sa pacalesti un corb batran.Persoana a vazut si a facut prea multe ca sa poata fi inselat.

IMPOSIBILUL POSIBILNu exista imposibil pentru cel care nu trebuie sa faca el insusi un lucru.De acest adevar te vei convinge astazi, cand sefii iti vor da sarcini aproape Imposibil de indeplimit.In sinea dumneavoastra vet incepe sa va intrebati daca nu era bine sa fi avut un alt loc de munca

ZODIE FAVORIZATA: GEMENI

Cineva va ajuta cu bani si va scoate dintr-o incurcatura financiara neplacuta! Nu e grozav?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com