HOROSCOPUL ZILEI-7 IANUARIE

7 ianuarie 2021 12:360 comments

NU TE LAUDA CU SUCCESUL ALTUIA!

Reusita dumneavoastra de azi nu va apartine in totalitate.Ati beneficiat de sprijinul unui intreg colectiv(colegi, prieteni) si ar fi bine sa nu-I uitati cand se vor decerna premiile.Altminteri, data viitoare ar putea sa nu va mai sprijine. Ostaşii luptă, generalul se laudă, dar nu-I frumos!

DUPLICITATE PAGUBOASA

Luptati pe doua fronturi , dar azi o sa vi se infunde.Cineva o sa observe strategia dumneavoastra si o sa puna piciorul in prag somanduva sa alegeti clar de partea cui sunteti.Nu puteti naviga mult cu fundul in doua barci.

FORTEZI USI DESCHISE!

Iti doresti foarte mult sa intri in gratiile unei persoane si actionezi in forta pentru a reusi.Nu e cazul, nu trebuie să forţezi acolo unde poţi să te descurci fără forţă.Lasa lucrurile sa curga si succesul va veni fara sa-l rogi.Astrele iti sunt favorabile!

INVINGETI-VA TEAMA!

O zi in care taria dumneavoastra de caracter este pusa la grea incercare.De ochii lumii faceti pe energicul si pozati in erou fara teama, dar faptele va dau de gol. Laşul vorbeşte ca un tigru, dar la luptă e ca un iepure! Daca nu va mobilizati si nu va infrangeti cu adevarat teama, riscati sa aveti parte de un esec.

FARDARE INUTILA

Ati cam facut o boacana si veti incerca inutil sa fardati lucrurile de asa maniera incat gafa dumneavoastra sa treaca neobsevata.Nu trece.E vizibil cu ochiul liber ca ati stricat ceva ce mergea si cosmetizarile de suprafata nu rezolva nimic. Oricât ai parfuma o cârtiţă, mirosul urât nu dispare.

FERICIREA E SIMPLA!

Nu poţi trăi liniştit dacă ai casa mare şi soţia frumoasă.In aceasta perioada remarcati ca pozitia de invidiat in care ati ajunns are costuri.In ultimul timp n-ati mai dormit la fel de linistit ca inainte si va simtiti macinat de griji.Regretati zilele frumoase cand o duceati mai rau, dar va simteati mai bine!

FOLOASE NECUVENITE.

Astrele va fac astazi foarte vulnerabil la ispite si riscati sa alunecati pe o panta periculoasa daca nu va infranati lacomia si intindeti mana dupa ceea ce nu va apartine.Mare, mare atentie! Banii câştigaţi cu păcat se duc pe pomeni.

AJUTA-TE SINGUR

E bine sa nu contezi pe sprijinul nimanui, pentru ca azi sigur nu va veni, sau, daca va veni, vei plati mult mai mult decat face ajutorul primit! Rezolva-ti singur problemele, chiar daca nu e usor.Altminteri, ai să mori de foame dacă depinzi de eforturile altora.

 

O ZI “LA OFERTA”

O ruda sau cunostinta indepartata incearca sa ia legatura cu dumneavoastra pentru a va atrage intr-o afacere care la prima vedere pare deosebit de profitabila.Nu va grabiti.La o a doua vedere veti remarca usor ca lucrurile nu stau chiar asa si ca, de fapt, afacerea e profitabila doar pentru cel care vrea sa va fie partener.

ECONOMII CARE TE RUINEAZA

Unii pot să mănânce chiar şi otrava, dacă le-o cumpără altul, dar dumneavoastra veti intelege azi ca de multe ori ceea ce primesti gratis, te costa atat de mult incat risti sa dai faliment! Feriti-va de cadouriledubioase pe care o persoana mult prea amabila incearca sa vi le faca.

AMANARI FARA TERMEN

 

Cand cineva nu vrea sa dea, te amana.Aveti mare nevoie de ajutorul unei persoane mai in varsta si astazi o sa va dati in sfarsit seama ca sansele dumneavoastra sunt nule.Va duce cu vorba si devine din ce in ce mai clar ca trebuie sa cautati sprijin in alta parte!

GANDURI NEGRE

Astazi sunteti intr-o dispozitie nu prea grozava si asta se vede si in ce reusiti sa realizati. Cum va e gandul, va e si fapta si pana nu reusiti sa va limpeziti n-o sa aveti reusite de niciun fel.Calmati-va, odihniti-va si abia dupa asta actionati!

ZODIE FAVORIZATA: BERBEC

Toate va merg din plin.Persoana iubita va primeste cu bratele larg deschise fara ca macar sa-I spuneti ca ati fi vrut sa o imbratisati.Afacerile merg bine si cu sanatatea e ok.Ce altceva sa-si mai doreasca cineva?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com