Îmbunătăţirea tipurilor de servicii furnizate clienţilor SPO

19 iulie 2012 13:420 comments

Ieri, la AJOFM Alba, în prezenţa directorului executiv Corneliu Engi, de la AJOFM Alba şi a directorului AJOFM Sălaj, a avut loc prima conferinţă de lansare, în judeţul Alba, a Proiectului “Performanţă şi calitate în servicii”, proiect finanţat din fonduri europene.
Obiectivele proiectului sunt îmbunătăţirea tipurilor de servicii furnizate clienţilor SPO (Serviciul Public de Ocupare) prin elaborarea unor strategii regionale pentru SPO, pe bază de studii, privind situaţia actuală de pe piaţa muncii şi prin implementarea unui sistem electronic de ordonare şi dirijare a beneficiarilor în scopul reducerii timpului de aşteptare şi aglomeraţiei de la ghişeele SPO; diversificarea serviciilor furnizate clienţilor SPO şi îmbunătăţirea capacităţii SPO de anticipare a schimbărilor de pe piaţa muncii, prin dezvoltarea unui portal web cu informaţii despre piaţa muncii; dezvoltarea de noi servicii de asistenţă şi anume iniţerea unor „antrenori personali” care vor consilia şomerii şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi realizarea transferului de expertiză prin schimburi de experienţă a personalului SPO şi participarea la workshopuri.
În grupul ţintă al proiectului au fost selectate 20 persoane. Acestea fac parte din personalul propriu al AJOFM Sălaj şi AJOFM Alba. Pentru selectarea şi recrutarea grupului ţintă au fost elaborate formulare de înscriere, de către consultanţii proiectului.
Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com